2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Soros fia a nemzetállamok bukását kívánja

Soros György fia beengedné Európába a migránsokat, és eltörölné a nemzetállamokat. Alex Soros az Instagramon posztolt egy fotót, amelyen a nemzetek bukásán viccelődött. A Soros-örökös egyébként barátja társaságában hamarosan Budapestre látogat.

Az ellenzék csúfos bukása után csatasorba állította Soros György a fiát, Alexet is, akit Budapestre küldött. A pénzügyi spekuláns ugyanis képtelen belenyugodni a választási vereségbe.


Soros György nem adja fel a mig­rán­sok be­te­le­pí­té­sé­nek ter­vét. A hét ele­jén Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Ma­gyar­or­szá­got. Az új had­já­rat pa­rancs­noka ez­út­tal is a fia, Alex – írja a Ripost. Alex Soros, ha tehetné, eltörölné a nemzetállamokat, amin egy korábban a közösségi oldalára feltöltött posztban is élcelődik. Egy olyan képet töltött fel ugyanis, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák és egy európai uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik nemzet zászlaja fog először lehullani? A kommentelők nekiestek a milliárdoscsemetének, a fejét kívánták.

Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de a Ripost információi szerint most ismét személyesen érkezik Budapestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette legjobb barátja, Maxwell Osborne, aki szintén beleszól a magyar politikába.


Sorosék számára a megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent. Sürget az idő, hiszen az Európai Unióban a fél év végéig, június 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is. Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón – számol be minderről a Ripost.

Fotó: Origo

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar osztagok vezetését. Alex és barátja, Maxwell szemelte ki például  a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak a szocialista Gurmai Zita  fiában, Gulyás Balázsban is, aki a szombati budapesti ellenzéki tüntetés főszervezője volt.

Fotó: Instagram

A Ripost információi szerint Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet- és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok. A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan.

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol kétmillió forintba kerül egy éjszaka.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy európai uniós és állami támogatású program révén.

 • Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Intenzíven terjed az influenza: az év harmadik hetében – január 14. és 20. között – kétszer annyi, 38 200 beteg fordult orvoshoz panaszával, mint egy héttel korábban – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán közzétett heti jelentéséből.

 • A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem állt a magyar családok mellé; Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekesektől – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Komáromban.