EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Soros jelöltjei is ott vannak a szavazólapokon!

Mindenre képesek. Még arra is, hogy különböző ellenzéki pártok színeiben felsorakozzanak ma a szavazólapokon. Alig várják, hogy minél többen voksoljanak rájuk, és ha így lesz a gazda, Soros György akarata szerint migránsok hadával árasszák el Magyarországot.

Sorsdöntő választás ez a mai. Évtizedekre eldőlhet ugyanis, hogy hazánk megmarad-e magyar országnak a saját kultúrájával, identitásával. Noha az ellenzéki jelöltek mostanában rendre azt szajkózzák, hogy helyén marad a határzár, korábban mégis nemet mondtak a kerítésre, sőt még a betelepítési kvóta elleni alkotmánymódosításra is. Lapunk olyanokat gyűjtött össze, akik a mai országgyűlési választásokon egyéni jelöltként próbálnak kedvére tenni a minél jobb szerepléssel Soros Györgynek, végrehajtva ezzel a pénzügyi spekuláns tervét.


MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Kunhalmi Ágnes (MSZP, Budapest 15. vk., XVIII. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.

„Soha nem gondoltuk volna, hogy a Trianonban rajzolt magyar határra épp Orbán Viktor építtet majd kerítést politikai haszonszerzés érdekében.” (2015. július 14., MTI)MTI Fotó: Soós Lajos

Burány Sándor (MSZP, Budapest 9. vk., X. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.

„A kerítés felépült, és a terroristák ugyanúgy jönnek.” (2017. június 12., ATV)

MTI Fotó: Illyés Tibor

 

Vadai Ágnes (DK, Komárom-Esztergom megye 2. vk., Esztergom): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.

2015 szeptemberében Gyurcsány Ferenccel együtt utazott le Röszkére egy kis migránssimogatásra. Miután a migránsok megostromolták a határzárat és kövekkel dobálták a magyar rendőröket, nem mellettük, hanem az agresszív bevándorlók mellett állt ki, rendőreinket hibáztatta.

Fotó: MTI

Varju László (DK, Budapest 11. vk., IV. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását sem.

„A kerítések nem állítják meg a menekülteket.” (2015. június 19., ATV)

 

MTI Fotó: Mohai Balázs

Niedermüller Péter(DK, Budapest 4. vk. II. kerület) : Soros György európai parlamenti szövetségeseként tartják nyílván. A DK-s politikus az unión belüli migránsok szétosztását elutasító országok pénzügyi büntetésének kilátásba helyezését meg is szavazta.


MTI Fotó: Mónus Márton

Vona Gábor (Jobbik, Heves megye 2. vk., Gyöngyös): nem szavazta meg az alkotmány módosítását.

„A kerítés egy kommunikációs blöff csupán.” (2015. augusztus 13., MTI)

MTI Fotó: Soós Lajos

 1. Kárpát Dániel (Jobbik, Budapest 10. vk., III. kerület): nem szavazta meg az alkotmány módosítását.

„Egy határzár elrendelése nem jelent rendszerszintű megoldást, hosszú távon nem szünteti meg a menekültáradatot.” (2015. június 17., sajtótájékoztató)

Fotó: Csudai Sándor

Szél Bernadett (LMP, Pest megye 2. vk., Budakeszi): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását.„Ha elkezdünk riogatni, ha elkezdünk arról beszélni, hogy lezárjuk a határokat, azzal semmire nem fogunk menni.” (2015. január 23., M1)

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szabó Tímea (Párbeszéd, Budapest 10. vk., III. kerület): nem szavazta meg a kerítés építését és az alkotmány módosítását.

Pártjával együtt arra kérte a köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a határzár építéséről szóló törvényt. „Ez sérti az emberi jogok európai egyezményét, és strasbourgi perek ezreit hozza majd magával” – fenyegetőzött.

Talán kevesen tudják róla, hogy 2004 elején csatlakozott a Soros György által alaposan kitömött Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot.

Vajda Zoltán (Együtt, Budapest 13. vk. XVI. kerület)  A politikuspár hete egy olyan akciót indított, hogy tépkedjék le a körzetében a választók a Soros Györgyről szóló plakátokat.

A szabályokat rendszeresen megkerülő, az ellenfelei lejáratásában is előszeretettel utazó politikust 138 ezer forintos bírság kíséretében elmarasztalta a választási bizottság március 31-i határozatában, amiért tiltott helyre rakta ki a választási hirdetését. Korábban a PestiSrácok írta meg, hogy Vajda Zoltán már két éve szorgalmazza, hogy az Ikraus egykori gyártelepét a Magyarországra irányított bevándorlók számára kellene megvásárolni Mátyásföldön.

Dr. Magyar György ( MSZP-Párbeszéd Somogy megye 4. vk. Siófok) Soros jelöltjének tekinthetjük Magyar Györgyöt is. Magyar György fia ugyanis aktív szerepet játszott  abban a Soros által diktált jelentés elkészítésében, amiben ismételten Magyarországot szapulta az Európai Bizottság.

MTI Fotó: Marjai János

Vágó Gábor (Bács-Kiskun megye 1. vk. Kecskemét) Ismert, hogy a politikus 2014-ben kiszorult a pártból, mivel ellentétbe került a függetlenségpárti Schiffer Andrással. Vágó a Soros György érdekeltségébe tartozó Átlátszónál helyezkedett el, ahol három évig dolgozott újságíróként.

A Fidesz még korábban arra kért mindenkit, tartsa szem előtt, ha ma Soros jelöltjei győznek, Magyarország elveszítheti jelenlegi biztonságos voltát. Mindezt Halász János, a Fidesz frakciószóvivője közölte a közmédiával.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.