EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Soros jelöltjei migránsokat telepítenének Magyarországra

Az ellenzék jelöltjei – Karácsony Gergely (MSZP–Párbszéd), Gyurcsány Ferenc (DK), Szél Bernadett (LMP), Vona Gábor (Jobbik) – azon dolgoznak, hogy megvalósuljon Soros György akarata, és tömegesen érkezzenek migránsok Magyarországra. Április 8-án eldől, hogy mennyire lehetünk majd biztonságban saját hazánkban.

Hiába az ellenzék látszólagos cicaharca, egyvalamiben mind egyetértenek: végre kell hajtaniuk Soros György elképzeléseit. Ez pedig nem jelent mást az ellenzéki pártoknak, mint hogy utat nyissanak a migránsok Magyarországra özönlése előtt.


A múlt héten például Orbán Viktor emlékeztetett rá, hogy bizony a Vona–Gyurcsány-paktum létezik, amire a legjobb bizonyíték, hogy a kvóta elleni népszavazás után a Jobbik sem szavazta meg az alkotmánymódosítást, és ezzel bekerült abba az akolba, amelyet Soros György finanszíroz.

Hétfőn a Pesti Srácok számolt be róla, hogy egészen meghökkentő interjút adott az European Security Journalnak a néhány éve még az Országgyűlés zsidó származású képviselőit listázni akaró Gyöngyösi Márton jobbikos politikus. A „Segíteni kell a menekülteket, harcolni kell a populizmus ellen, és együtt kell működni az EU-val” címet viselő cikkben Gyöngyösi egyebek mellett arról beszél, hogy a migráció egy nagyon komplex probléma, amelyet globális méretekben kell újragondolni, más országokkal együttműködve, Orbán viszont nem ezt csinálja. A jobbikos ezzel virágnyelven a betelepítési kvóta mellett tesz hitet. Gyöngyösi arra is utal, hogy a Fidesz támogatói ostobák.


Az sem véletlen, hogy Karácsony Gergely árnyékkormányában több Soros-bérenc is helyet kap. Ilyen például az oktatási pozícióra szánt Daróczi Gábor, aki 1996 májusától 1999. december végéig a Magyar Soros Alapítványnál dolgozott programvezetői munkakörben. De rajta kívül Soros több embere is helyet kapott az úgynevezett árnyékkormányban. Az egészségügyet például arra a Komáromi Zoltánra bízná, aki a nyíltan sorosista Együttből érkezett, a Gyurcsány-kormány idején pedig a vizitdíj mellett kampányolt.

Az LMP-s Szél Bernadettről köztudott, hogy Soros-ösztöndíjas volt, sőt 2002. március–június között a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület emberi jogi szervezet programvezetőjeként dolgozott. De nemcsak a miniszterelnök-jelölt, hanem gyakorlatilag az egész zöldpárt a milliárdos zsebében van, Meszerics Tamás EP-képviselőjük például szerepel a milliárdos „megbízható szövetségeseit” tartalmazó listán.

Ezen a listán szerepel a Gyurcsány-párt EP-képviselője, Niedermüller Péter is. Nem csoda, ha a DK nem a nemzetállamokban, hanem az „Európai Egyesült Államokban” hisz, ami gyakorlatilag megegyezik Soros György „nyílt társdadalom” eszméjével, amely a nemzeti határok lebontását szorgalmazza. Az is emlékezetes, hogy Gyurcsány a migránsválság idején, 2015-ben lement Röszkére, hogy simogassa a migránsokat, sőt egy családot a házába is befogadott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek