EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Soros jelöltjeinek nem Magyarország az első, hanem a biznisz

Most vasárnap arról is döntünk, hogy Magyarország megmarad-e független országnak – mondta újságíróknak nyilatkozva a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Dömötör Csaba szerdán azt közölte: sok év munkája és sokak munkája van abban, hogy Magyarország már a saját lábán áll, nem kiszolgáltatott, ezért nem is zsarolható. Ha nem nemzeti kormánya lenne az országnak, akkor ez megváltozna – fűzte hozzá.


“Velünk szemben egy gazdasági spekuláns és kiterjedt hálózata áll” – mutatott rá -, ez a hálózat kiterjed az ellenzéki pártokra is. Ha Soros György emberei alakítanának kormányt, mint ahogy az egyes környező országokban megtörtént, akkor nekik lenne döntő szavuk a pénzügyekben, a rezsiügyekben, és ami a legfontosabb, a bevándorlás-politikában is – mondta. “Nekik nem Magyarország az első, hanem a nyílt társadalom, és az abban rejlő biznisz” – jelentette ki.

Ilyen körülmények között, akinek számít az ország függetlensége és biztonsága, csak a kormányra és a kormánypártokra számíthat – hangsúlyozva, hozzátéve: a választás tétje messze túlmutat a szokásos belpolitikai vitákon, ezért minden ember támogatását kérte.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.