EUR: 312,89 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Soros katonái így alakítanák háborús övezetté Budapestet – Videó!

A szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái a 2017-ben rendezett hamburgi G20 csúcstalálkozó elleni tiltakozás mintájára akarják szombat este lángokba borítani fővárosunkat – írja az Origo.

Az 50 ezer főt számláló hamburgi tüntetésen természetesen külföldi aktivisták is részt vettek, tizenhárom országból érkeztek a különböző provokátorok. Az akkori tüntetés neve G20 – Welcome to Hell (G20 – Üdv a pokolban) volt.


Az első óra még békésen zajlott le, utána viszont a Block G20 nevű anarchista szervezet fekete ruhába öltözött, arcukat a német törvények ellenére eltakaró aktivistái tűzijátékot és üvegeket dobáltak a rendőrökre, majd felszedték a macskaköveket, és azzal támadtak rájuk – írja a lap.

Később a város más pontjain rontottak rá a hatóságok embereire, majd gyújtogatni kezdtek. A tüntetők az útjelző táblákat is leszedték, majd betörték az üzletek kirakatait, és kirabolták azokat. Több személyautót és rendőrautót felgyújtottak.


A hatóságok könnygázzal és vízágyúval próbálták oszlatni a tömeget, a levegőben pedig helikopterek köröztek. Az anarchisták lézereket irányítottak a pilótákra, akik közül többen súlyos látási sérüléseket szenvedtek.

Később épületek tetejéről dobáltak Molotov-koktélokat a rendőrökre, válaszul pedig a hatóságok bevetették a terrorelhárító alakulatokat.

A csúcstalálkozó alatt történt zavargásokkal összefüggésben kiadtak 51 elfogatóparancsot, és őrizetbe vettek 186 embert, köztük 132 német, továbbá 8 francia, 7 olasz, 5 svájci, 4-4 török és orosz, 3 lengyel és 2-2 holland, spanyol és portugál állampolgárt. További 225 embert előállítottak, köztük 67 külföldit, akik 13 különböző országból érkeztek.  Az összecsapásokban 476 rendőr sebesült meg – írja az Origo.

Úgy tudni, hogy a hamburgihoz hasonló erőszakos tüntetést akarnak szervezni szombat este Budapesten is azok a bevándorláspárti szervezetek, amelyek nem fogadják el a szabad és demokratikus választások eredményét.

A Ripost több helyről megerősített információi szerint Gulyás Márton ismét felvette a kapcsolatot azokkal a rohamosztagosokkal, akikkel már jó személyes kapcsolata alakult ki a röszkei főpróbán. Törni-zúzni akarnak a szombati demonstráción a Soros-féle rohamosztaggal, az ANTIFA-val.

A Soros-birodalom katonái és kitartottjai azért tekintik Hamburgot mintának, mert a város lakossága megegyezik Budapestével, mindkét településen nagyjából 1,8 millió fő él, így könnyen lehet a német kikötővárosban már egyszer sikeresen végrehajtott forgatókönyvet alkalmazni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ma temetik Koós Jánost

  Ma temetik Koós Jánost

  Ma délután a család, a kollégák és a rajongók végső búcsút vehetnek a március 2-án elhunyt Koós Jánostól.

 • Pécsi lett Európa fája!

  Pécsi lett Európa fája!

  A tavalyi év magyarországi fája versenyen győztes pécsi havihegyi mandulafa lett a 2019-es év európai fája – tudatta brüsszeli közleményében a verseny szervezéséért felelős cseh Ökotárs Alapítvány nevű szervezet kedden.

 • Szemetet szed az ország

  Szemetet szed az ország

  Idén is elstartolt a TeSzedd! – közel 240 ezer önkéntessel –, az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi akciója. A március 18-tól 24-ig tartó országos szemétszedés első fővárosi állomása a Bikás park és környéke volt.