EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Külföld

Szabadulása után rögtön erőszakolni ment a migráns

Dortmundban, Németországban egy 24 éves szíriai migráns a pályaudvaron akart megerőszakolni egy német nőt, majd a rendőrök szerencsére közbe léptek és a rendőrőrsre vitték a bevándorlót.

Őrizetbe vettek a férfit majd szinte azonnal el is elengedtek. Az ezután szabaduló migráns első dolga az volt, hogy egy újabb áldozatot keressen magának. A férfi a rendőrség melletti gyorsétterembe tért be, ahol molesztálni kezdett egy nőt.  A bevándorló az eset után elmenekült, a hatóságok azóta is nagy erőkkel keresik – írja a wr.de.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 1200 métert emelkedett a Nemzetközi Űrállomás

    1200 métert emelkedett a Nemzetközi Űrállomás

    Az orosz Progressz MSZ-10 teherűrhajó hajtóműveinek segítségével ezerkétszáz méterrel, a Földtől mért 409,35 kilométeres magasságba emelték a Nemzetközi Űrállomás (ISS) pályájának magasságát – közölte a Moszkva melletti Földi Repülésirányítás Központ (CUP) vasárnap.

  • Megbuktak a Donald Trump elleni vádak

    Megbuktak a Donald Trump elleni vádak

    A Robert Mueller vezette vizsgálóbizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy Donald Trump amerikai elnök választási kampánytörzse vagy munkatársai “egyeztettek vagy összejátszottak” az oroszokkal – közölte a szövetségi törvényhozáshoz írt levelében William Barr igazságügyi miniszter vasárnap.