EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Szakértő: Van összefüggés a kiutasítás és a merénylővé válás között – Videó!

Van összefüggés a menedékkérelem elutasítását követő kiutasítás és a merénylővé válás között – mondta Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.

Közölte: akiket nem fogadnak be, azokban harag ébred az adott állam ellen és bosszút akarnak állni.


“Őrületes nagy” azok száma, akiket kiutasítottak ugyan egy-egy államból, de nem toloncoltak ki, például azért, mert az ország, ahonnan származik, éveken keresztül nem bocsátja ki a visszafogadási nyilatkozatot – tette hozzá.

Georg Spöttle arról is beszélt: a 2015-ös menekülthullám előtt csak Németországban már 90 ezren éltek ilyen megtűrt státuszban. Megjegyezte, Svédországban több ezres is lehet a potenciális merényletelkövetők száma.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.