2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Belföld

Százezer migráns özönlene Magyarországra

A jelenlegi brüsszeli tervek szerint Magyarországra még az idén tízezer bevándorlót telepítenének, ami a rákövetkező években a családegyesítéseket figyelembe véve a százezres nagyságrendet is elérheti. Ráadásul már az ENSZ is migránsokkal árasztaná el hazánkat. Közben lelepleződött Karácsony Gergő bábkormánya. Kiderült, hogy valójában Soros György érdekeit szolgálnák ki, ha az ellenzék nyerné a választást.

Orbán Viktor a választás tétjét nemrég odáig egyszerűsítette le, hogy vagy nemzeti kormány lesz, vagy Soros emberei alakítanak kormányt. Akik emlékeznek még a nem is olyan távoli 2015-re, és testközelből látták, amint  migránsok ezrével rontottak be az országba, és változtatták pillanatok alatt csatatérré a Keleti pályaudvar környékét, egy életre megjegyezték, hogy mit is jelentene, ha az ellenzék nyerné az április 8-i választást. Simicska lapja, az Index írta meg, hogy csak 2015-ben egymillió bevándorló érkezett Európába.

MTI Fotó: Kovács Tamás

Brüsszel és Soros György most minden segítséget megad az ellenzéknek ahhoz, hogy további milliók érkezhessenek. Magyarországra is. Ezek a tervek kötelező kvótáról szólnak, felső létszámküszöb nélkül. Az Orbán-kormány már a népszavazási kampány idején igyekezett felhívni erre a figyelmet, és amit az ellenzék megpróbált letagadni.
A kormány szerint a Soros-tervre emlékeztet az ENSZ migrációs javaslata is, amelynek kapcsán Magyarország 12 pontos indítványt terjesztett a világszervezet elé. Azt már elérte a magyar diplomácia, hogy nem lesz közös EU-s álláspont az ügyben. Kovács Zoltán kormányszóvivő Bécsben újságírók előtt leszögezte: Magyarország nem lesz bevándorlóország.

Egyébként számos olyan tagja van Karácsony Gergely árnyékkormányának, aki kötődik a Soros György-féle szervezetekhez – erről beszélt több elemző azok után, hogy az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje nyilvánosságra hozta a névsort. Az egészségügyi miniszteri posztot az a Komáromi Zoltán kapná, aki a Gyurcsány-kormány idején, háziorvosként az egyik legismertebb támogatója volt a kötelező vizitdíjnak.

Az oktatási minisztériumot Karácsony Gergely Daróczi Gábornak szánná. Daróczi korábban programvezetője volt a Magyar Soros Alapítványnak, később pedig a Soros György támogatását élvező Romaversitas Alapítványt vezette.


Az árnyékkormány tagja Hegyesiné Orsós Éva, aki szintén az egyik Soros-alapítvány vezetőségében dolgozott. A bevándorláspárti Mellár Tamás is a kormány tagja lenne, aki korábban kiállt a kötelező betelepítési kvóták mellett. Karácsony Gergely Ámon Adának is adna minisztériumot. Ő annak az Energiaklubnak az elnöke, amelyiket mintegy 40 millió forinttal támogattak a Soros-alapítványok.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek