EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Szerdán ne hagyja otthon napszemüvegét, jó idő lesz!

Az ország nagy részén a kevés gomoly- és sok fátyolfelhő mellett kedden és szerdán is sok lesz a napsütés, de kedden az Északi-középhegység térségében több gomolyfelhő képződhet. Csapadék nem várható. A déli, délnyugati szél nagy területen erős, a Dunántúl nyugati felén napközben viharos lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 12 fok között alakul, de az Északi-középhegység területén és helyenként a déli határvidéken ennél kissé hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 20, 21 fok körül alakul.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.