EUR: 317,93 Ft
CHF: 279,97 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Kislányt szeretnének Kucseráék

Tápai Szabina és Kucsera Gábor újabb babát terveznek. A négy és fél éves Beni már egy éve kistestvért szeretne, és úgy tűnik, mostanra sikerült meggyőzni szüleit, akik gőzerővel rajta vannak a babaprojekten. 

/Fotó:Instagram

– Elkezdtem már szedni a terhesvitamint, szóval teljes mértékben készen állunk a második gyerekre – kezdte Tápai Szabina. – Beninél is, miután elhatároztuk, hogy jöhet a baba, az égiekre bíztuk, mikor szeretne megérkezni, és ezt most is így csináljuk. Mivel van egy fiam, jó lenne egy kislány, de az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, mi mindenhogyan örülni fogunk neki és már nagyon várjuk. Nagyon szuper terhességem volt, úgyhogy azt gondolom, ez a következővel sem lehet másképp – mesélte Szabina. A Kucsera család legkisebb tagja, Beni várja leginkább, hogy megérkezzen a kistesó.


– A fiam több mint egy éve mondogatja, hogy nagyon szeretne egy testvért. Négy és fél éves kora ellenére hihetetlenül gondoskodó kisfiú, szóval biztos jó bátyja lesz a leendő babának, akit talán ő vár a legjobban –  áradozott Szabina, aki sportolóként és anyaként is helytáll, ráadásul most egy újabb szerepben, a TV2 A Nagy Duett című műsorának versenyzőjeként is kipróbálja magát Takács Nikolas mellett.

– Amikor megkaptam a felkérést, rögtön felhívtam Gabit, hogy egyáltalán meg tudjuk-e oldani a napi teendőket, ha én szerepelek. Ő rögtön azt mondta: „persze szívem, menjél”. Neki ez egy tök jó buli és életre szóló élmény volt. Máskor is ő az, aki rábeszél engem az új dolgokra, én kicsit parázósabb vagyok. A csapattal is össze tudom hangolni a próbákat. Az életünk amúgy is óriási logisztikát igényel, de eddig is mindent meg tudtunk oldani valahogy, ez ezután is így lesz. Most már tényleg a család az első nálunk, és ha lesz még egy gyerekünk, ez csak fokozódni fog.


Kapcsolódó Cikkek