2019. augusztus 20., kedd
István

Extra

Tetoválásai alapján azonosíthatják VV Fannit

A holttest azonosítását akarta megakadályozni annak a nőnek a gyilkosa, aki a Fertő tóba dobta megcsonkított áldozatát. A gyanú egyre erősebb, hogy a most megtalált holttest a novemberben eltűnt VV Fanni földi maradványa. Az előzetes osztrák szakértői vélemények szerint az erősen roncsolt test nagyjából négy hónapja kerülhetett a tóba, éppen akkor, amikor a valóságshow-hős eltűnt.

A Lokál értesülései szerint Novozánszki Fanni édesanyjának most egy beleegyező nyilatkozatot kell adnia, hogy az osztrákok a tőle vett vérrel elvégezhessék a DNS-vizsgálatot. Mivel két nappal ezelőtt a holttesthez tartozó végtagok is előkerültek, az anyának lánya tetoválásairól is fotót kell adnia a hatóságoknak.
Az ügy érdekessége, hogy éppen azokat a testrészeket vágta le az elkövető, amelyeken Fanninak tetoválásai voltak: a lány combját és karját.
– Ügyfelem kész arra, hogy Ausztriába utazzon azonosítani a lánya holtestét. Igaz, az információk szerint a Fertő tónál talált holttest erősen roncsolt, Fanni édesanyja mindenkinél jobban ismerte lányát és ismertetőjeleit – fejtette ki az ügyvéd, aki tegnap egyeztetett a nyomozás vezetőjével.
Cellainformációk szerint a feltételezett elkövető Fanni eltűnését követően járt Ausztriában és a Fertő tó környékén, így az sem zárható ki, hogy a holttest feldarabolásában és eltüntetésében egy osztrák állampolgár vagy egy ott élő magyar segített neki. Azt ugyanis a rendőrök nem tartják életszerűnek, hogy B. Lászlót a feltételezett bűncselekményt követően senki sem segítette.
Egy a Lokál által megkérdezett gyilkossági nyomozó szerint a holttest megcsonkításához és eltüntetéséhez eszközökre, megfelelő helyszínre, valamint komoly fizikai erőre volt szükség, nem beszélve a pszichés terhelésről. Ezt aligha tudta volna összehozni a büntetlen előéletű B. László, ha nem kap valamilyen segítséget.


November óta nem találják

Mint ismeretes, VV Fanni még novemberben tűnt el a lakásából, azóta nem találja a rendőrség. Eltűnésével kapcsolatban, a lány esetleges meggyilkolásával B. Lászlót, az MSZP volt politikusát gyanúsítják, mivel egy térfigyelő kamera rögzítette, amint B. László a lány lakásánál egy emberi testet cipel.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek