EUR: 329,12 Ft
CHF: 299,03 Ft
2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Extra

Tóth Gabi és Krausz Gábor: Boldogok vagyunk

Tóth Gabi március elején jelentette be, hogy újra rátalált a szerelem a Séfek séfe zsűritagja, Krausz Gábor személyében. Bár az énekesnő az utóbbi időben tudatosan óvja magánéletét, Dallos Bogi műsorában megtörte a csendet.

Tóth Gabi
Fotó: Mészáros Diána

Tóth Gabi és Krausz Gábor lassan két hónapja boldog párkapcsolatban él, de a szerelmesek nagyon óvják magánéletüket, és a közösségi oldalaikon megosztott szerelmes fotóikon kívül szűkszavúan nyilatkoznak kapcsolatukról. Gabi most kivételt tett, és Dallos Bogi 7kornálam! című talkshow-jában pár szót mesélt Gáborról.


„Boldogok vagyunk, köszönjük szépen” – mondta az énekesnő, aki azt is bevallotta, kifejezetten figyel arra, hogy ezt a kapcsolatát óvja a nyilvánosságtól. „Nagyon sokszor előfordult, hogy valami olyan műsorban voltam, amelyben olyan szerződések kötöttek, hogy a magánéletemről kellett beszélnem. És akkor úgy döntöttem, hogy inkább kiállok és elmondom, mintsem valami olyat kreáljanak, ami nem igaz. Soha nem akartam a magánéletemet kitenni vagy beszélni róla, viszont voltak, akiknek sokkal inkább az volt az érdekük, hogy ez kint legyen, mert így jóval több műsort lehetett bevállalni, sokkal több helyre tudtak eladni. Most már tudatosabban csinálom ezeket a dolgokat is” – mondta Gabi, aki két éve próbálja óvni magánéletét.

Az énekesnő Boginak beismerte: a hiedelmekkel ellentétben egy kapcsolatban nagyon visszafogott, bújós típus, akinek fontos, hogy biztonságban érezhesse magát, és úgy tűnik, megtalálta ezt a férfit Krausz Gábor személyében, aki lapunknak korábban szintén visszafogottan nyilatkozott szerelmükről: „Köszönjük a gratulációt. Boldog vagyok, de egyelőre többet nem szeretnék mondani.”


Kapcsolódó Cikkek