2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Túl van a műtéten Fülöp herceg

Fülöp herceg néhány napja került kórházba csípőműtétje miatt, és már szerencsésen túl van az operáción – olvasható a brit királyi család közleményében. A VII. Eduárd király nevét viselő londoni kórházban operálták szerda este Fülöpöt, aki a körülményekhez képest jól van, de pár napot még az intézményben kell töltenie.

A herceg régóta küzdött már csípőproblémáival, emiatt is mondta vissza nyilvános megjelenéseit. Erzsébet királynő férje annak ellenére vállalta a műtétet, hogy ez az ő korában már igen kockázatos, csak azért tette, hogy megszabaduljon súlyos fájdalmaitól, és ott tudjon lenni unokája, Harry májusi esküvőjén.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.