2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Túl van a műtéten Fülöp herceg

Fülöp herceg néhány napja került kórházba csípőműtétje miatt, és már szerencsésen túl van az operáción – olvasható a brit királyi család közleményében. A VII. Eduárd király nevét viselő londoni kórházban operálták szerda este Fülöpöt, aki a körülményekhez képest jól van, de pár napot még az intézményben kell töltenie.

A herceg régóta küzdött már csípőproblémáival, emiatt is mondta vissza nyilvános megjelenéseit. Erzsébet királynő férje annak ellenére vállalta a műtétet, hogy ez az ő korában már igen kockázatos, csak azért tette, hogy megszabaduljon súlyos fájdalmaitól, és ott tudjon lenni unokája, Harry májusi esküvőjén.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Sármán Nóra, hazánk egyik leghíresebb menyasszonyiruha-tervezője szó szerint belenőtt a divattervezésbe. Varrni nagymamájától tanult meg, ám mint mondja, kislányként még nem sejtette, hogy egy-egy kollekció mögött milyen kemény munka van.

  • Lefejezték Puff Daddyt

    Lefejezték Puff Daddyt

    Egyelőre még nem tudni, hogy szándékos, vagy véletlen rongálás történt a New York-i Madam Tussaud’s múzeumban, ám az biztos, hogy a legendás rapper, Sean Combs, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Puff Daddy, aki manapság már csak P.