2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Udvaros Dorottya a szerelemről beszél

Udvaros Dorottya kivételesen magas színvonalú művészi tolmácsolásában, Bereményi Géza mély tartalommal és érzelmekkel rendelkező, magukkal ragadó szövegei, Hrutka Róbert zenei világában szólalnak meg. A téma ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálja. A nyolcvanas évek hangulatát felváltotta napjaink világa és 21. század címmel egy dal is született.

“Hiába az azóta eltelt sok-sok év, a szerelem ügye Gézát és engem is lázba tud hozni, és mindketten úgy érezzük, hogy még mindig van mondanivalónk és ezer kérdésünk róla” – mondja Udvaros Dorottya.

Az előadás a Hungarikum Pódium színpadán tekinthető meg április 15-én 19:30 órakor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották.

 • Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  A Karthago együttes ma Magyarországon, sőt Európában is, az egyetlen olyan aktív rockzenekar, amelynek tagjai az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is az eredeti felállásban muzsikálnak!

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.