EUR: 321,29 Ft
CHF: 283,33 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

Ugrásra készen várja, hogy végrehajtsa a Soros-tervet az ellenzék

Senkinek ne legyenek kétségei! Az ellenzékben ott lapulnak Soros György emberei, akik pénzt, paripát, fegyvert kapnak ahhoz, hogy vasárnap megpróbálják legyőzni a Fideszt, majd a Soros-tervet végrehajtva lebontsák a kerítést, és menekültek ezreinek, tízezreinek nyissanak kaput Magyarországra. A tét ezért is hatalmas a mostani választáson.

 

LMP: a Soros-terv végrehajtói


A Fidesz szerint az LMP teljes mellszélességgel támogatja a Soros-tervet, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselője, Meszerics Tamás (aki szerepel a Soros megbízható brüsszeli szövetségeseit tartalmazó listán) ugyanis eddig minden hozzá kapcsolódó döntést támogatott Brüsszelben. – Nem kívánok beleszólni az LMP belső ügyeibe, de határozottan arra kérem Szél Bernadettet, kérdezze meg párttársát, miért segíti a Soros-terv végrehajtását – fogalmazott Deutsch Tamás, a kormánypárt EP-képviselője. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a párt kormányfőjelöltje, Szél Bernadett 2002. március–június között a Soroshoz köthető Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület emberi jogi szervezet programvezetőjeként dolgozott.

MSZP–Párbeszéd: Soros trójai falova


Ők is a milliárdos szekértolói. Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője például egyetért azzal, hogy Soros Györgyhöz köthető szervezetek Magyarországon és más európai államokban is próbálnak befolyást gyakorolni egy-egy országra és annak közéletére. Persze nem feledkezhetünk meg a budapesti 15-ös számú választókerületben induló Kunhalmi Ágnesről sem, aki többször szapulta a kerítést. Soros jelöltjének számít a párbeszédes Szabó Tímea is, aki Budapest 10-es számú körzetében indul. Szabó 2004 elején csatlakozott a Soros György által alaposan kitömött Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a menekültprogramot. És persze ott van a pártszövetség miniszterelnök-jelöltje, a köpönyegforgató Karácsony Gergely, akinek árnyékkormányában csak úgy hemzsegnek Soros zsoldosai. A zuglói polgármester a migránsválság kezdetekor felszólította az önkormányzatokat, hogy nyissák meg a laktanyákat a bevándorlók számára.

DK: Soros szálláscsinálói

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Niedermüller Péter EP-képviselő (az LMP-s Meszerics Tamáshoz hasonlóan) szintén szerepel a Soros megbízható brüsszeli szövetségeseit tartalmazó listán. A politikus egyébként Budapest 4-es számú körzetében indul vasárnap. De nemcsak ő, hanem Gyurcsány Ferenc egész pártja kiáll a milliárdos mellett. Emlékezetes, amikor a pártelnök 2015-ben maga is migránsokat fogadott be a házába. Ebben az időszakban Gyurcsány a röszkei határra is ellátogatott, hogy beszéljen az ott várakozó migránsokkal, és segítsen nekik, akik később agresszíven ostromolták a magyar határt. A DK-s Vadai Ágnes és maga Gyurcsány is persze az agresszív menekültek mellett állt ki.

 Jobbik: Allah és Soros szolgálatában

Vona Gábor pártelnök muszlimimádata és kerítésbontó szövegei közismertek, a közelmúltban pedig a korábban zsidókat listázni kívánó képviselőjük, Gyöngyösi Márton az ESJ Newsnak adott angol nyelvű interjúban bírálta a kormány menekültpolitikáját, és azt üzente, Brüsszel számíthat a Jobbikra a bevándorláspárti intézkedéseket illetően. A párt egyébként a brüsszeli kvótával szembeni népszavazás ellen buzdította híveit, politikusaik pedig nem szavazták meg az ezzel kapcsolatos alkotmánymódosítást. A napnál is világosabb tehát, hogy ők is Soros szolgálatába szegődtek, elképzeléseik pedig ma már megegyeznek a migránspárti baloldaléval.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elítélték a szexuális erőszakolót

  Elítélték a szexuális erőszakolót

  Nyolc év fegyházra ítélte a felügyeletére bízott kiskorúakkal szexuális kapcsolatot létesítő volt bicskei gyermekotthon-igazgatót a Székesfehérvári Törvényszék szerdán.

 • Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Partnerségi megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hat fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezettel az intézményi férőhely kiváltási program folytatásáról, aminek köszönhetően a nagy intézmények helyett kisebb lakóotthonokba költözhetnek a fogyatékossággal élők.

 • Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.