2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Belföld

Ugrásra készen várja, hogy végrehajtsa a Soros-tervet az ellenzék

Senkinek ne legyenek kétségei! Az ellenzékben ott lapulnak Soros György emberei, akik pénzt, paripát, fegyvert kapnak ahhoz, hogy vasárnap megpróbálják legyőzni a Fideszt, majd a Soros-tervet végrehajtva lebontsák a kerítést, és menekültek ezreinek, tízezreinek nyissanak kaput Magyarországra. A tét ezért is hatalmas a mostani választáson.

 

LMP: a Soros-terv végrehajtói


A Fidesz szerint az LMP teljes mellszélességgel támogatja a Soros-tervet, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselője, Meszerics Tamás (aki szerepel a Soros megbízható brüsszeli szövetségeseit tartalmazó listán) ugyanis eddig minden hozzá kapcsolódó döntést támogatott Brüsszelben. – Nem kívánok beleszólni az LMP belső ügyeibe, de határozottan arra kérem Szél Bernadettet, kérdezze meg párttársát, miért segíti a Soros-terv végrehajtását – fogalmazott Deutsch Tamás, a kormánypárt EP-képviselője. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a párt kormányfőjelöltje, Szél Bernadett 2002. március–június között a Soroshoz köthető Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület emberi jogi szervezet programvezetőjeként dolgozott.

MSZP–Párbeszéd: Soros trójai falova


Ők is a milliárdos szekértolói. Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője például egyetért azzal, hogy Soros Györgyhöz köthető szervezetek Magyarországon és más európai államokban is próbálnak befolyást gyakorolni egy-egy országra és annak közéletére. Persze nem feledkezhetünk meg a budapesti 15-ös számú választókerületben induló Kunhalmi Ágnesről sem, aki többször szapulta a kerítést. Soros jelöltjének számít a párbeszédes Szabó Tímea is, aki Budapest 10-es számú körzetében indul. Szabó 2004 elején csatlakozott a Soros György által alaposan kitömött Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a menekültprogramot. És persze ott van a pártszövetség miniszterelnök-jelöltje, a köpönyegforgató Karácsony Gergely, akinek árnyékkormányában csak úgy hemzsegnek Soros zsoldosai. A zuglói polgármester a migránsválság kezdetekor felszólította az önkormányzatokat, hogy nyissák meg a laktanyákat a bevándorlók számára.

DK: Soros szálláscsinálói

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Niedermüller Péter EP-képviselő (az LMP-s Meszerics Tamáshoz hasonlóan) szintén szerepel a Soros megbízható brüsszeli szövetségeseit tartalmazó listán. A politikus egyébként Budapest 4-es számú körzetében indul vasárnap. De nemcsak ő, hanem Gyurcsány Ferenc egész pártja kiáll a milliárdos mellett. Emlékezetes, amikor a pártelnök 2015-ben maga is migránsokat fogadott be a házába. Ebben az időszakban Gyurcsány a röszkei határra is ellátogatott, hogy beszéljen az ott várakozó migránsokkal, és segítsen nekik, akik később agresszíven ostromolták a magyar határt. A DK-s Vadai Ágnes és maga Gyurcsány is persze az agresszív menekültek mellett állt ki.

 Jobbik: Allah és Soros szolgálatában

Vona Gábor pártelnök muszlimimádata és kerítésbontó szövegei közismertek, a közelmúltban pedig a korábban zsidókat listázni kívánó képviselőjük, Gyöngyösi Márton az ESJ Newsnak adott angol nyelvű interjúban bírálta a kormány menekültpolitikáját, és azt üzente, Brüsszel számíthat a Jobbikra a bevándorláspárti intézkedéseket illetően. A párt egyébként a brüsszeli kvótával szembeni népszavazás ellen buzdította híveit, politikusaik pedig nem szavazták meg az ezzel kapcsolatos alkotmánymódosítást. A napnál is világosabb tehát, hogy ők is Soros szolgálatába szegődtek, elképzeléseik pedig ma már megegyeznek a migránspárti baloldaléval.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek