EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Újabb áfacsaló bukott le a Jobbikban

Újabb áfacsaló bukott le a Jobbikban, Vona Gábor pártja tele van bűnözőkkel – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön az MTI-nek.

A kormánypárti politikus kifejtette: kiderült, hogy Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő nemcsak egy áfacsaló bűnszervezet tagja volt, hanem még segített is kidolgozni a módszert. Képviselői munkáján keresztül segítette a bűnbandát, és még az irodáját is felajánlotta nekik – fogalmazott. A hírek szerint ráadásul “a hatalomért és a pénzért tette”, mert belügyminiszter akar lenni – tette hozzá Budai Gyula.


Azt is mondta, nem ez az első ilyen bűncselekmény a Jobbikban, korábban Volner János alelnökről mondta ki a bíróság jogerősen, hogy áfacsaló, ő 21 millió forint áfát csalt el, aztán a cégeit gyorsan eltüntette.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

    10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

    Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

  • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

    Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

    Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

  • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

    A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

    A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.