EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Újabb jobbikos politikusok luxusvilláit mutatjuk meg

Ez­út­tal újabb Job­bik po­li­ti­ku­sok “mu­tat­ják be” gyö­nyörű vil­lá­i­kat a Ripost.hu so­ro­za­tá­ban. Ők sem adják alább, mind­egyi­kük háza megér mi­ni­mum 100 mil­liót. Futja rá a Si­micska pénz­ből.

Elsőként a “Táskás Schön”, a Simicska Lajostól kétnaponta 100-200 milliót kihordó Jobbik gazdasági igazgató házát mutatja meg a Ripost.hu.


Forrás: Ripost.hu

Nem akármilyen környék ez sem, persze Budán, a II. kerületben. Az utcán szinte csak BMW-k állnak.

A következő “villaerődítmény” Vona Gábor gyöngyösi kampányfőnökéé, a játékautomata-király Faragó Tamásé – írja a portál.


Forrás: Ripost.hu

A Jobbik leggazdagabb háttérembere Forrai Richárd háza nem 100 milliós, inkább úgy 300 körül lehet, persze Budapest egyik legelegánsabb villanegyedében…

Forrás: Ripost.hu

Hozzá képest  Dúró Dóráék háza már-már szerénynek mondható a JOBBIK Villaparkjában…

Forrás: Ripost.hu

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.