EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Újabb kampánykamuval sziporkázna az ellenzéki sajtó

Újabb kampánykamu – így reagál a Miniszterelnöki Sajtóiroda az ellenzéki sajtó azon híresztelésére, hogy egy állítólagos felhasználó kezdeményezésére a Facebook törölte volna Orbán Viktor több korábbi posztját.

A magukat kiválóan értesültnek gondoló sajtótermékek azt már nem tudták megmondani, hogy pontosan mi is lett volna az a tartalom, amit “eltüntettek”. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke egyértelművé tette: senki semmit nem törölt Orbán Viktor közösségi oldaláról.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.