EUR: 326,27 Ft
CHF: 289,86 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Üzletasszonyként él Amerikában Gombos Edina

Gombos Edina tévés karrierjét hátrahagyva három éve költözött családjával Amerikába. A műsorvezető most üzletasszonyként szemüvegkeretekkel kereskedik, és a jövőjét is ebben látja. Férjével eldöntötték: kint maradnak, és amerikai állampolgárságot igényelnek.

– Bizony dönteni kellett, hogy a hosszú távollét után újra munkába állok-e műsorvezetőként. Ez ugye mindannak a feladását jelentené, amit kiköltözésünk óta elértünk itt, Floridában. Sokat töprengtem, hogy vajon képes lennék-e mindent ott folytatni, ahol abbahagytam. Újra ugyanazt a felpörgetett, stresszes életet élni, mint amikor élő műsort vezettem és napi 10-12 órákat forgattam. Most sokkal nyugodtabbak a mindennapok. Kihívások, küzdelmek azért vannak, mégis örömtelibb, kiszámíthatóbb az életünk. Arra jutottam, hogyha már mindent megtettem azért, hogy a legszebb éveim ne rohanással, idegeskedéssel teljenek, miért táncoljak vissza. Ezért végül – a férjemmel közösen – úgy döntöttünk, maradunk Amerikában – kezdte a Storynak Edina, aki már az állampolgárság felvételét is tervezi. – Két év múlva pontosan ilyenkor már meg is igényelhetjük az amerikai állampolgárságot – tette hozzá a tévés, aki a médiát maga mögött hagyva ma már üzletasszonyként éli mindennapjait.


– Divatos, főleg olasz stílusú szemüvegkereteket adunk el itteni optikáknak. Most üzletasszonyként próbálok helytállni, sikereket elérni. Szerencsére a munka nagy részét otthonról tudom intézni, de a tárgyalásokat is hihetetlenül élvezem – árulta el a Edina, akinek gyermekei, a harmadikos Miranda és a hároméves Matteo is nagyon jól érzik magukat Floridában. Kislánya művészetekre fogékony, harsány természet, míg kisfia visszahúzódóbb, csendesebb típus.

– Miri művészi beállítottságú, írt már saját musicalt angolul, és a versei, rövid regényei is nagyon szépek. Eddig minden negyedévben oklevéllel és díjjal jött haza. Aktív, harsány gyerek, akinél keményen fogni kell azt a bizonyos gyeplőt. Matteo ezzel szemben órákig elvan csendben egy kisautóival – mesélte a műsorvezető, aki férjével titokban már nézegeti a repülőjegyeket Budapestre, hisz kisfia nagyon szeretné a nyarat magyar nagyszüleinél tölteni. Edina sem tud teljesen elszakadni az itthoni közegtől, kint magyaros ételeket főz és továbbra is nagyon érdeklik a hazai történések.


– A helyi és az otthoni ünnepeket is megtartjuk. Húsvétkor tojást festünk, locsolkodunk, az amerikaiak ünnepén, hálaadáskor pedig pulykát sütünk. Hiába élünk több ezer kilométerre Magyarországtól, naponta többször is megnézem a magyar híreket a telefonomon, mert szeretem tudni, mi történik otthon. Változatlanul hírfüggő vagyok – árulta el a tévés.

(Facebook)

(Facebook)

(Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.