2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.

A rendőrség szerint nem történt idegenkezűség, két boncolást követően pedig teljesen kizárták az idegenkezűség gyanúját. A DJ régóta küzdött alkoholproblémákkal, a hirtelen jött hírnévvel ugyanis nem tudott mit kezdeni. Túlhajszolt életmódja a testét és a lelkét is tönkretette. Huszonegy éves korában már hasnyálmirigy-gyulladása volt, később pedig az epehólyagját és a vakbelét is eltávolították. Betegségre hivatkozva 2016-ban vissza is vonult, ám a gyógyuláshoz mindez nem volt elegendő. Mindössze huszonnyolc évet élt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.