EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Vége

A megnyugvás ideje jött el. Vége az időnként végeláthatatlannak tűnő verbális csetepatéknak, vége a kamuhíreknek, vége a karakter-gyilkolászásoknak.

Legalábbis ezt hiszem.


Demokratikusan, szabadon elmondhatta (ikszelhette) véleményét minden arra jogosult magyar polgár, és megszületett a végeredmény. Négy évre kialakult a rend. Most mindenki elemez, kutatgat, szomorkodik, vagy még pezsgőmámorban leledzik, de szép lassan visszatérnek a dolgos hétköznapok, és tovább kell építeni hazánkat. Apró munka, nem látványos, de legalább jövőbe mutató.

A választások felfokozott hangulata barátságokat tett tönkre (vajon helyre hozhatók?), számtalan ismerős törlésre került a Facebookon (vajon van visszaút?), de nem szakadt ketté (ezúttal sem) az ország, van még helye az emberi hangnak, a vélemények ütköztetésének – csak éppen most már nem a politikai pártok igényeinek megfelelően, hanem a magánéletben. Emberek emberi szóváltásában. Egymás közt.

A pártlogók elhagyják az álmainkat.

Ideje lenne az erőnket arra összpontosítani, hogy megoldjuk a valóban létező problémákat. Nem a pártharsonák útmutatását követve, hanem a megoldást keresve.

Szerintem mégiscsak ez lenne az igazi feladat, nem?

Mindenesetre én járom tovább az utam, keresem az embereket, a mainstream médiát elkerülő történeteket, arcokat. Mert nekem ők a legfontosabbak.

És őszintén remélem, hogy a kampány poklából kikerülve minden szereplő egyesíti erejét, és a haza védelmére s építésére fordítja.

Lévén ez a legfontosabb dolgunk e világon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.