2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Belföld

Iszlám tanokat népszerűsített Zsohár

A migrációt népszerűsítette roma fiataloknak Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid nevű bevándorláspárti szervezet korábbi szóvivője. A nő miskolci fiataloknak tartott előadásában egyebek mellett azt találta mondani: a migráció olyan, mint amikor egy magyar fiatal kimegy külföldre tanulni.

Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid nevű bevándorláspárti, Soros által pénzelt szervezet volt szóvivője úgy látszik azt kapta legújabb feladatául a gazdájától, hogy népszerűsítse az iszlámot és a migrációt a magyar társadalom szegényebb, Soros szerint befolyásolhatóbb rétegében. Erről tanúskodik az Origo birtokába jutott döbbenetes felvétel. Zsohár azon érzékenyítő tréninget, „továbbképzést” tartott miskolci fiataloknak, letagadva az iszlám és a tömeges bevándorlás veszélyeit, és álságos módon igyekezett a külföldön munkát vállaló magyarokhoz hasonlítani a bevándorlókat.


Zsohár Zsuzsanna a 2015-ös migránsáradatban saját párját várta
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Zsohárról érdemes megemlíteni, hogy 2016 végén szír párjával, az egykori illegális migránssal, Samerttel együtt Bécsbe költözött. A sorosista magyar nő legutóbb azzal keltette fel a média figyelmét, hogy kijelentette, ő a magyar választások napjáig az iszlám általi elnyomást jelképező fejkendőt fog hordani.

„Nem kell félni. Kimentem a Keletibe. Mindenki azt mondta: vaah, rommá fogják erőszakolni a nőket. Azért eddig még egyben vagyok…” – mondta többek között az előadásában Zsohár Zsuzsanna, aki a tömeges bevándorlást ahhoz hasonlítja, mint amikor egy magyarországi fiatal elmegy külföldre munkát vállalni.


– Nem kell félni kimenni a világba, mert előbb-utóbb az ember visszatér. És ha elmegy A-ból B-be, akkor lehet, hogy A-ba vagy C-be a helyébe jön valaki más. Ha hagyjuk egymást mozogni, ha nem félünk, akkor megmarad ez a kapcsolat az emberek között – jelentette ki Zsohár, aki aligha olvasott azokról a hírekről, amelyek rámutatnak: több európai ország is küzd azzal, hogyan távolítsa el területéről a menekültstátusra nem jogosult migránsokat.

 

Kapcsolódó Cikkek