2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Iszlám tanokat népszerűsített Zsohár

A migrációt népszerűsítette roma fiataloknak Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid nevű bevándorláspárti szervezet korábbi szóvivője. A nő miskolci fiataloknak tartott előadásában egyebek mellett azt találta mondani: a migráció olyan, mint amikor egy magyar fiatal kimegy külföldre tanulni.

Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid nevű bevándorláspárti, Soros által pénzelt szervezet volt szóvivője úgy látszik azt kapta legújabb feladatául a gazdájától, hogy népszerűsítse az iszlámot és a migrációt a magyar társadalom szegényebb, Soros szerint befolyásolhatóbb rétegében. Erről tanúskodik az Origo birtokába jutott döbbenetes felvétel. Zsohár azon érzékenyítő tréninget, „továbbképzést” tartott miskolci fiataloknak, letagadva az iszlám és a tömeges bevándorlás veszélyeit, és álságos módon igyekezett a külföldön munkát vállaló magyarokhoz hasonlítani a bevándorlókat.


Zsohár Zsuzsanna a 2015-ös migránsáradatban saját párját várta
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Zsohárról érdemes megemlíteni, hogy 2016 végén szír párjával, az egykori illegális migránssal, Samerttel együtt Bécsbe költözött. A sorosista magyar nő legutóbb azzal keltette fel a média figyelmét, hogy kijelentette, ő a magyar választások napjáig az iszlám általi elnyomást jelképező fejkendőt fog hordani.

„Nem kell félni. Kimentem a Keletibe. Mindenki azt mondta: vaah, rommá fogják erőszakolni a nőket. Azért eddig még egyben vagyok…” – mondta többek között az előadásában Zsohár Zsuzsanna, aki a tömeges bevándorlást ahhoz hasonlítja, mint amikor egy magyarországi fiatal elmegy külföldre munkát vállalni.


– Nem kell félni kimenni a világba, mert előbb-utóbb az ember visszatér. És ha elmegy A-ból B-be, akkor lehet, hogy A-ba vagy C-be a helyébe jön valaki más. Ha hagyjuk egymást mozogni, ha nem félünk, akkor megmarad ez a kapcsolat az emberek között – jelentette ki Zsohár, aki aligha olvasott azokról a hírekről, amelyek rámutatnak: több európai ország is küzd azzal, hogyan távolítsa el területéről a menekültstátusra nem jogosult migránsokat.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó Péter egyetért szlovén kollégájával, Miro Cerarral abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy képezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait – erről a külgazdasági és külügyminiszter keddi ljubljanai tárgyalásai után nyilatkozott telefonon az MTI-nek.

  • A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei, akik a jövő dolgozói és felelősségteljes állampolgárai lesznek, az ő kezükben lesz tehát az ország fejlődése – jelentette ki Járóka Lívia fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a gyermekjogok világnapja alkalmából kiadott közleményében kedden.