EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,49 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Viperát árultak a budapesti piacon

Nagy fogásuk volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőreinek, akik több ezer hamis parfümöt, ruhát és
táskát, valamint viperát és sokkolót is találtak egy budapesti piacon.

A NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának  munkatársai az egyik üzletben mintegy 1 200  p arfümöt, egy másikban több mint 1 500 ruhaneműt éskiegészítőt (zokni, fehérnemű, sál, óra, napszemüveg), táskát és pénztárcát foglaltak le, mertaz árukészlet jelentős részéről kiderült, hogy hamisítvány. Az egyik üzletben a hamisításhoz használt présgépet is megtalálták a pénzügyőrök – áll a hivatal közleményében.

A kereskedő ezen kívül 60 sokkolót, viperát, rendőrbotot és boxert is árusított.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.