EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Vona hazugságát terrorista barátja cáfolja

Letagadta találkozóit a pápa elleni merénylet egyik vádlottjával, Musa Serdar Celebivel Vona Gábor egy szerdai sajtótájékoztatón. Azt állította, egyetlen egyszer találkozott vele, a Kurultájon. Ez azonban hazugság, Vona és Celebi számtalanszor találkozott és ezt rengeteg fotó bizonyítja. Ráadásul levelet kaptunk Musa Serdar Celebitől, amiben tiltakozik cikkünk miatt, közben azonban elismeri az állításainkat. Többek közt azt is, hogy a pápa elleni merénylet vádlottja volt és emiatt négy évet ült börtönben. Találkozóit Vonával pedig egyáltalán nem tagadja – írja az Origó.

Mint arról már korábban beszámoltunk Vona Gábor évek óta szoros kapcsolatot ápol a II. János Pál pápa elleni hírhedt merénylet egyik vádlottjával, a török Musa Serdar Çelebivel. Évek óta állnak a legszorosabb emberi és politikai kapcsolatban, a rendelkezésre álló adatok szerint Çelebi irányítja, szervezi Vona egész muszlim kapcsolatrendszerét – derítette fel az Origo.


Ez a Musa Serdar Çelebi írt levelet az Origó szerkesztőségének, amiben tiltakozik az ott megjelent cikk miatt, azonban egyetlen állítását sem tagadja, sőt, a lényeget megerősíti. Találkozóit Vonával pedig egyetlen szó erejéig sem tagadja.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.