EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Vona hazugságát terrorista barátja cáfolja

Letagadta találkozóit a pápa elleni merénylet egyik vádlottjával, Musa Serdar Celebivel Vona Gábor egy szerdai sajtótájékoztatón. Azt állította, egyetlen egyszer találkozott vele, a Kurultájon. Ez azonban hazugság, Vona és Celebi számtalanszor találkozott és ezt rengeteg fotó bizonyítja. Ráadásul levelet kaptunk Musa Serdar Celebitől, amiben tiltakozik cikkünk miatt, közben azonban elismeri az állításainkat. Többek közt azt is, hogy a pápa elleni merénylet vádlottja volt és emiatt négy évet ült börtönben. Találkozóit Vonával pedig egyáltalán nem tagadja – írja az Origó.

Mint arról már korábban beszámoltunk Vona Gábor évek óta szoros kapcsolatot ápol a II. János Pál pápa elleni hírhedt merénylet egyik vádlottjával, a török Musa Serdar Çelebivel. Évek óta állnak a legszorosabb emberi és politikai kapcsolatban, a rendelkezésre álló adatok szerint Çelebi irányítja, szervezi Vona egész muszlim kapcsolatrendszerét – derítette fel az Origo.


Ez a Musa Serdar Çelebi írt levelet az Origó szerkesztőségének, amiben tiltakozik az ott megjelent cikk miatt, azonban egyetlen állítását sem tagadja, sőt, a lényeget megerősíti. Találkozóit Vonával pedig egyetlen szó erejéig sem tagadja.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek