EUR: 317,07 Ft
CHF: 279,34 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Életmód

Wellnessezzen prémium kategóriás eszközökkel

Több mint 40 fajta saját márkás és prémium kategóriás közérzetjavító, wellnesseszközzel várjuk vásárlóinkat a PRESTIGE üzletben. 

– Milyen szolgáltatásokkal segítik vásárlóikat?


–  Cégünk közérzetjavító és wellness termékek értékesítésével foglalkozik. Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már körülbelül 40 fajta termékkel állunk rendelkezésre a vásárlóink számára. Ezek a termékek vitalitásunk fenntartásában, javításában segíthetnek. A Prestige üzletben lehetőség nyílik arra, hogy  egy orvosi diagnózisnak nem minősülő testállapot felmérő tesztet végezzünk, ezáltal javasolni tudjuk vásárlóink részére a véleményünk szerinti legalkalmasabb közérzetjavító készüléket. Természetesen a teszt elvégzése nem kötelező ahhoz, hogy valaki nálunk vásároljon.

– Önök azok közé tartoznak, akiknek a legtöbb elégedett ügyfelük van ezen a területen. Mi ennek az oka?


Az őszinteség és a hivatástudat az, ami megkülönböztet minket másoktól. Kiemelten fontos, hogy munkatársaink hivatásuknak érzik embertársaik megsegítését. Termékeink minőségét állandóan fejlesztjük, hogy vevőink a legalkalmasabbat, a legjobbat kaphassák. 2017-ben rengeteg ügyfelünk számolt be pozitív tapasztalatairól. Hisszük és valljuk azt, hogy a legnagyobb elismerést mindig a vásárlóinktól kapjuk. Cégünk az ügyfeleknek a gondolkodási idő mellett egy 14 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal, a magas fokú elégedettség érdekében. A Prestige üzletét folyamatosan érte és ezután is érheti negatív támadás, de tudjuk, hogy jó úton járunk, hiszen a vásárlóink belénk fektetett bizalma megrendíthetetlen.

 – Milyen problémák esetén segíthetnek az önök által forgalmazott termékek?

Nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk, és nem gyógyítunk! Üzletünk nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény! Termékeink kizárólag vitalitásunk fenntartásában, javításában nyújthatnak segítséget. Mi kizárólag ügyfeleink, családtagjaink és saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal.

– Mik a terveik a jövőre nézve?

– 2018-ban szeretnénk újabb készülékekkel bővíteni a termékpalettánkat, ezzel is hozzájárulva a legnagyobb célunkhoz, hogy még több elégedett vásárló számoljon be pozitív tapasztalatairól.

Missziónk, hogy országos és nemzetközi szinten is felhívjuk a figyelmet egészségünk megőrzésének fontosságára.

Hivatalos weboldalunk: www.wellnesseszkozok.hu

Várjuk nagy szeretettel új üzletünkben!

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyömbérport tiltott be a Nébih

  Gyömbérport tiltott be a Nébih

  Olyan rákkeltő anyagot mért határérték feletti mennyiségben a kínai Flying Tiger őrölt gyömbértermékében a NÉBIH, amely az emberi örökítőanyagon keresztül a születendő gyermekeknél súlyos mutációt okozhat, ezért figyelmeztetnek: aki ilyet vett, ne fogyassza el.

 • Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bátran kijelenthetjük, hogy kifejezetten jól sikerült a Suzuki Vitara újragondolása. A tavaly 30. születésnapját ünneplő széria felújított változata még szinte tininek számít, hiszen hazánkban 2015-ben gördült le a szerelősorról az első frissített vonalvezetésű modell, amelyen a megjelenés mellett több újítás is dicséri a tervezők keze munkáját.

 • Urmai Gabriella: Jelena lányai

  Urmai Gabriella: Jelena lányai

  Az élettolvaj visszatért! Urmai Gabriella hősei ezúttal is hús-vér emberek, történeteiket egy izgalmas, vérfagyasztóan szép és misztikus nyomozás során tárja elénk az író, miközben lerántja a leplet a 12 holttest titkáról.