EUR: 319,38 Ft
CHF: 282,05 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Budapest

Zana József: Kirobbanó formában vagyok, jöhet az önálló est

Április 20-án a József Attila Művelődési Központban rendezik meg a ” Zana nélkül mit érek én” című zenés estet, ahol Zana József  Dékány Saroltával,Koós Jánossal, Karda Beával és Körmendi Péter és kisegyüttesével együtt lép majd színpadra. Nem ez lesz az első önálló estje a színésznek, hiszen tavaly fellépett a Musical Pódium zenés műsorban,  amellyel nagy sikert aratott.
– Ez a műsor a Fészek Művészklubban volt, és mondhatom nagyszerű estét sikerült szereznem a közönségnek, és hát mit tagadjam, magamnak is – mondta a lokal.hu-nak Zana József, aki hozzátette, ott határozta el – látva a közönség szeretetét -, hogy tovább folytatom a maga stílusában, ahol megfér a humor, az ének, a vidámság és a jókedv.
– Ezt megbeszéltem az akkori és a mostani zenés műsor rendezőjével Kriszt Lászlóval, aki egy sokrétű, tehetséges színházi szakember és jól tudunk együttműködni, mert ha a szakmáról van szó, akkor mindketten beleadunk apait-anyait, hiszen mindkettőnknek ez az élete.
A műsor nevéből következik hogy számtalan sok örökzöld sláger lesz. Sajnos, az örömbe is egy kis bánat is vegyül, hiszen eredetileg Aradszky Lászlóval tervezték a műsort!
– Nagyon megviselt mindnyájunkat a halála,, le is álltunk a műsor előkészületeivel, de úgy gondoltam, muszáj továbbmenni, énekelni és játszani,  mert Laci is ezt akarta volna, és hát Aradszky Laci barátunk is velünk lesz,
csak ő már az égi nézőtérről fog bennünket figyelni, de mis sem felejtjük őt el soha.

 

Zana József elmondta, még a választások előtt meghívta Orbán Viktor miniszterelnököt és  feleségét Lévai Anikót is.
– Magam is csodálkoznék ha a rengeteg elfoglaltsága mellett eljönne a Miniszterelnök úr, de ha eljön, akkor legalább kikapcsolódik másfél-két órára. Hiszen az ismert vendégek mellett fellép még velünk két fiatal, tehetséges színművész, Dombrádi Alina és Vég András mint konferansziék, ott lesz még Kárer László
operatőr, és Telegdy István fotóművész. De köszönetet szeretnék mondani a Kult13 ház vezetősségnek és munkatársainak, akik segítették munkánkat!


Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.