EUR: 322,74 Ft
CHF: 282,06 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

20 év után visszatér a Digital Scream

Húsz év után visszatér a 90’s évek egyik legsikeresebb disco-dance csapata, a Digital Scream. Az együttes tagjai egykor azért hagyták abba a zenélést, mert nagyon sok volt nekik a munka és belefáradtak az éjszakázásokba, de most újult erővel a rajongók unszolására ismét betörnek a magyar zeneiparba. 

A Digital Scream a 90’s évek legendás disco-dance csapata volt, akik feldolgozásaikkal minden hétvégén hatalmas bulikat csaptak az ország számtalan discojában és minden albumuk aranylemez lett. Az együttes most újjult erővel és mai hangzással tér vissza a rajongók legnagyobb örömére.


– 1997 óta nem működtünk, de nem oszlottunk fel csak a stílusunk olyan volt, amivel akkor nem lehetett sokáig a csúcson lenni, mert ráunnak az emberek. Ezek mellett nekem és a társamnak is voltak önálló ambiciói és őszintén szólva bele is untunk a hétvégi haknizásokba, mert volt olyan hogy egy éjszaka alatt öt fellépésünk is volt. Kevesen tudják, de ’92-96 között mi voltunk a legtöbbet haknizó együttes Magyarországon, szóval szinte csak abból állt az életünk, hogy a színpadon zenéltünk. Most viszont azt vettük észre, hogy nagy divat lett a retro zene, több zenekar is visszatért és a régi rajongóink nagyon hiányoltak minket a repertoárból, így épp itt az ideje hogy mi is újra visszatértjünk – mondta Dj Yano, a Digital Scream frontembere, aki ez elmúlt húsz évben sem tétlenkedett és külföldön számtalan sikert zsebelt be.

– Külföldön Yan De Mol művésznéven több dance feldolgozást is készítettem az arab országokban és lett egy saját kiadóm is. Emellett két éve feldolgoztam a C.C. Catch dalát, aminek a remixelt verziója már több mint 5 millió megtekintésnél jár és az együttes személyesen gratulált is nekem hozzá. Tavaly pedig részt vettem Thomas Anders által meghírdetett remix versenyen, amit én nyertem – mesélt eddigi sikereiről a Dj, aki társával együtt már gőzerővel dolgozik az új albumon, amit őszre terveznek kiadni, de addig is járják az országot produkcióikkal.


– Az együttes új célja, hogy a régi nagy retro slágereket új köntösben, 2018-as remix verzióban adjuk át a közönségnek és így a fiatalok számára is frissíteni tudjuk. Nagyon jó érzés, hogy amióta újra dolgozunk sok új rajongónk is lett és rengeteg felkérést kapunk. Persze nem akarunk úgy kiégni, mint anno így megválogatjuk miket vállalunk el, hiszen mellette készítjük az új albumunkat is, ami őszre várható. Már el is készült egy remix a Corvina híres Álmadiban visszatérek című dalára. – zárta le a beszélgetést Dj Yano.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.