EUR: 323,35 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

20 éves lányba bolondult bele DiCaprio

Úgy tűnik, egyre komolyabb a kapcsolat a 43 éves Leonardo DiCaprio és 20 éves barátnője, Camila Morrone között. Tavaly december óta randizgatnak, egyre több helyen látni őket együtt, legutóbb épp New Yorkban fotózták le őket.

A lány modell, ami egy kicsit sem meglepő, hiszen DiCaprio eddig csak manökenekkel randizott. Igaz, Camila nem szőke, mint az eddigi kedvesei, ráadásul színészkedik is, ami Leónál biztos jó pont. Ráadásul családi barátok, hiszen Camila anyukája Al Pacinóval élt együtt. Talán lassan DiCaprio is felhagy a csajozással, és végre megállapodik?


/Fotó:  Profimedia, Acepixs

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.