EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,53 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Új buszokkal utazhatnak Heves megyében

Ünnepélyes keretek között vett át 63 buszt a Inter-Vm Trans Kft. az M6 L.O.G. Kft. százhalombattai telephelyén.

Vargyas Csaba, az Inter-VM Trans Kft. ügyvezetője nyitóbeszédében kiemelte, hogy a személyszállítás területére 2005-ben lépett be a cég, akkor még csak két 20 személyes busszal, ma viszont már 130 gépjárművel járják az utakat.


— Az 50 fős személyszállítóbuszokból 33 darab, a 19 plusz 1 fős buszokból pedig 30 darab került átadásra. A beruházás összesen mintegy két és fél milliárd forintba került és az új buszok Heves megyében fognak közlekedni. Külön meg szeretném köszönni az M6 L.O.G Kft. munkatársainak, hogy ilyen jó minőségű buszokat szerzett nekünk — mondta a Lokálnak Vargyas Csaba, az Inter-VM Trans Kft. ügyvezetője.

Révész András, az  M6 L.O.G Kft. kereskedelmi igazgató lapunknak elmondta, hogy a most átadásra került Mercedes Intouro típusú autóbuszok mind kiváló állapotú, keveset futott használt gépjárművek.

— Nagyon fontosnak tartjuk a minőségi javulást a személyszállítási szegmensben, ezért az összes buszunk klimatizált, integrált biztonsági övvel felszerelt jármű, és természetesen a sofőr vezetőállása is komfortos — fogalmazott.

Kapcsolódó Cikkek