2018. december 12., szerda
Gabriella

Belföld

Új buszokkal utazhatnak Heves megyében

Ünnepélyes keretek között vett át 63 buszt a Inter-Vm Trans Kft. az M6 L.O.G. Kft. százhalombattai telephelyén.

Vargyas Csaba, az Inter-VM Trans Kft. ügyvezetője nyitóbeszédében kiemelte, hogy a személyszállítás területére 2005-ben lépett be a cég, akkor még csak két 20 személyes busszal, ma viszont már 130 gépjárművel járják az utakat.


— Az 50 fős személyszállítóbuszokból 33 darab, a 19 plusz 1 fős buszokból pedig 30 darab került átadásra. A beruházás összesen mintegy két és fél milliárd forintba került és az új buszok Heves megyében fognak közlekedni. Külön meg szeretném köszönni az M6 L.O.G Kft. munkatársainak, hogy ilyen jó minőségű buszokat szerzett nekünk — mondta a Lokálnak Vargyas Csaba, az Inter-VM Trans Kft. ügyvezetője.

Révész András, az  M6 L.O.G Kft. kereskedelmi igazgató lapunknak elmondta, hogy a most átadásra került Mercedes Intouro típusú autóbuszok mind kiváló állapotú, keveset futott használt gépjárművek.

— Nagyon fontosnak tartjuk a minőségi javulást a személyszállítási szegmensben, ezért az összes buszunk klimatizált, integrált biztonsági övvel felszerelt jármű, és természetesen a sofőr vezetőállása is komfortos — fogalmazott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Paksi bővítés: 2019-ben vagy 2020-ban indulhat meg a betonozás

    Paksi bővítés: 2019-ben vagy 2020-ban indulhat meg a betonozás

    A Roszatom arra számít, hogy a Paks II. atomerőmű építésének kezdetét jelentő első betonöntés 2019-ben vagy 2020-ban történik meg – közölte Alekszej Lihacsov, az orosz állami atomenergetikai konszern vezérigazgatója a TASZSZ hírügynökséggel kedden az északnyugat-szibériai Jamal-félszigeten lévő Szabettában.

  • Fülöp Attila: A nevelőszülőség emblematikus hivatás

    Fülöp Attila: A nevelőszülőség emblematikus hivatás

    A nevelőszülőség egy olyan emblematikus hivatás, amelyen keresztül be lehet mutatni a gyermekvédelemben és a szociális területen dolgozók vagy a felzárkózást segítők munkáját – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden Zalaszentlászlón.