2019. október 24., csütörtök
Salamon

Belföld

A nácik jel­sza­vát varratta magára a Jobbik elnökének erő­szak­kal vádolt fia

Évek óta kö­vet­nek szél­ső­sé­ges né­ze­te­ket a Job­bik el­nö­ké­nek fiai, így nem meglepő, hogy hogy az idősebb fiú nemrég magára tetováltatta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását. Becsületem a hűség, azaz németül:Meine Ehre heißt Treue – írja a Ripost.

A náci tanok ra­jon­gói, a hír­hedt ro­ham­osz­tag az SS hívei a Job­bik el­nö­ké­nek fiai, aki­ket most rasszista erő­szak miatt a héten ál­lí­tot­tak bí­ró­ság elé. Igen árulkodó tény, hogy az idősebb fiú magára varratta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását, ami így hangzik: Becsületem a hűség, azaz németül: Meine Ehre heißt Treue.


Sneider Tamás az Országgyűlés alelnöke, a Jobbik új elnöke büszke a fiaira és politikai támadásnak látja, hogy rasszista erőszak miatt börtönbüntetést kért rájuk az ügyész.

Az egri bíróságon csütörtökön tanúk meghallgatásával folytatódik a büntetőper, aminek másod illetve harmadrendű vádlottjai a Sneider fiúk. A vádirat szerint a Sneider-fiúk barátaik társaságában egy cigány családot fenyegettek, zaklattak, üldöztek, félemlítettek meg. A vád ellenük rasszista erőszak és közúti veszélyeztetés.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy érzékeny veszteségeket szenvedtek.

  • Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Demszky Gábor volt főpolgármester és a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc emberei térhetnek vissza a Karácsony Gergely főpolgármester vezette önkormányzatba – mondta Tóth Erik a Nézőpont Intézet elemzője az M1-en.