2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

A nácik jel­sza­vát varratta magára a Jobbik elnökének erő­szak­kal vádolt fia

Évek óta kö­vet­nek szél­ső­sé­ges né­ze­te­ket a Job­bik el­nö­ké­nek fiai, így nem meglepő, hogy hogy az idősebb fiú nemrég magára tetováltatta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását. Becsületem a hűség, azaz németül:Meine Ehre heißt Treue – írja a Ripost.

A náci tanok ra­jon­gói, a hír­hedt ro­ham­osz­tag az SS hívei a Job­bik el­nö­ké­nek fiai, aki­ket most rasszista erő­szak miatt a héten ál­lí­tot­tak bí­ró­ság elé. Igen árulkodó tény, hogy az idősebb fiú magára varratta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását, ami így hangzik: Becsületem a hűség, azaz németül: Meine Ehre heißt Treue.


Sneider Tamás az Országgyűlés alelnöke, a Jobbik új elnöke büszke a fiaira és politikai támadásnak látja, hogy rasszista erőszak miatt börtönbüntetést kért rájuk az ügyész.

Az egri bíróságon csütörtökön tanúk meghallgatásával folytatódik a büntetőper, aminek másod illetve harmadrendű vádlottjai a Sneider fiúk. A vádirat szerint a Sneider-fiúk barátaik társaságában egy cigány családot fenyegettek, zaklattak, üldöztek, félemlítettek meg. A vád ellenük rasszista erőszak és közúti veszélyeztetés.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Saci néni lett az év tanára

  Saci néni lett az év tanára

  Interjút adott a Lokálnak az a budapesti pedagógus, aki a minap egy anyaországi és két külhoni kollégájával együtt kapta meg az Év tanára 2018 címet. A díjazottak személyére pedagógusszervezetek és diákközösségek egyaránt tehettek javaslatot.

 • Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma jár le az a határidő, amit magának szabott a Jobbik elnöki pozíciójáért induló harcban alulmaradt Toroczkai László. Ásotthalom polgármestere arról dönt, hogy a párt tagja marad-e, vagy a mögötte állókkal más úton indul el.

 • Dübörög a lombikturizmus

  Dübörög a lombikturizmus

  Egyre több külföldi látogat hazánkba, hogy részt vegyen a magyarországi lombikprogramban. Beszámolóikból kiderül, hogy a hazai egészségügyet érő kritikák ellenére a magyarországi meddőségi kezelések, beültetések elvégzésének színvonala  kiemelkedő a közép-európai térségben.

 • Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  “Az Európai Unió leggyorsabban fejlődő régióját Közép-Európa országai adják. 1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője” – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Parlamentben, a negyedik Orbán-kormány minisztereinek eskütétele előtt.