EUR: 323,15 Ft
CHF: 281,50 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Balázs Klári: Édesanya fentről segít nekem

Balázs Klári nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a vallásnak, mégis úgy tartja, hogy van élet a halál után. Az énekesnő talán azért is érez így, mert hat évvel ezelőtt elhunyt édesanyja jelenlétét a mai napig érzékeli, és úgy gondolja, hogy sokszor kap tőle segítséget.

– Édesanyám elvesztése óriási trauma volt, sokáig elképzelhetetlennek tartottam, hogy velem ez megtörténjen, bármennyire is tudtam, hogy előbb-utóbb be fog következni. Szerencsére inkább utóbb következett be, mintsem előbb, hiszen a mama szép kort élt meg, 95 évesen hunyt el álmában. Egy szombat este lefeküdt aludni, én még gyorsan megkérdeztem tőle, hogy mit kér tőlem karácsonyra, és csak annyit mondott: „sütit”. Ez volt az utolsó szava, többé nem ébredt fel – mesélt mérhetetlen szeretettel édesanyjáról Balázs Klári, aki még mindig érzi mamája közelségét.


– Nagyon fájt, hogy elment, sokat sírtam, de igyekeztem minél inkább lefoglalni magam, elterelni a gondolataimat. Halála után mégis többször úgy éreztem, mintha megérintette volna a vállam vagy az arcom. Persze rögtön azt gondoltam, hogy begolyóztam, hiszen alapvetően nem hiszek az ilyesmiben. Ennek ellenére azt gondolom, hogy sokszor kapok tőle segítséget kilátástalan helyzetekben, amikor egyszerűen nem tudom, hogyan tovább. Akkor mint derült égből a villámcsapás, jön egy sugallat, egy égi jel, melyet mindig a mamának tudok be. Melegség önti el a szívem, amikor érzékelem a jelenlétét, hiszen nagyon közel álltunk egymáshoz. Mindvégig bizalom, megbecsülés és szeretet jellemezte a kapcsolatunkat – mesélte Klárika, akinek mint mindig, ezekben a fájdalmas időkben is férje, Korda György volt a támasza. Az énekesnő lapunknak elárulta, hogy bár sokáig nem tudta, hogy milyen területen, de az első perctől fogva biztos volt benne, hogy Gyuri egy fontos valaki lesz az életében.

– Gyakran van úgy, hogy találkozom egy vadidegennel, és az az érzésem támad, mintha régóta jó ismerősök lennénk. Ilyen volt a férjemmel való találkozás is, sorsszerű és elkerülhetetlen. Érdekes, miután először találkoztunk, utána egy évig nem láttuk egymást, és mikor a legközelebb lehetőségünk lett volna szorosabbra fűzni a szálakat, valamiért elmentünk egymás mellett. Most mégis immár 38 éve vagyunk együtt jóban, rosszban, és számomra ez a legnagyobb kincs a világon – zárta le a beszélgetést Klárika.


Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.