EUR: 332,53 Ft
CHF: 302,72 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Békaméreggel tisztul Soma

Soma Mamagésa úgy döntött, hogy egy tisztítókúra során békamérget juttat a szervezetébe, amiről Facebook-oldalán számolt be. „Tegnap volt életem 3. kambózása, azaz a tisztulásnak egy elég sajátos, önmérgezéses útja. A kambó béka mérgét a bőrömbe égetett pöttyökbe helyezik, így a méreg bekerül a vérkeringésbe, szinte azonnal kellemetlen és erős önmérgezéses tüneteket produkálva. Nekem most egy életmódváltó, tisztuló időszak jön testileg is, hogy ezen a szinten utolérjem magam” – írta Soma, aki a nem mindennapi eljárástól lelkileg is szeretne megerősödni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.