2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Békaméreggel tisztul Soma

Soma Mamagésa úgy döntött, hogy egy tisztítókúra során békamérget juttat a szervezetébe, amiről Facebook-oldalán számolt be. „Tegnap volt életem 3. kambózása, azaz a tisztulásnak egy elég sajátos, önmérgezéses útja. A kambó béka mérgét a bőrömbe égetett pöttyökbe helyezik, így a méreg bekerül a vérkeringésbe, szinte azonnal kellemetlen és erős önmérgezéses tüneteket produkálva. Nekem most egy életmódváltó, tisztuló időszak jön testileg is, hogy ezen a szinten utolérjem magam” – írta Soma, aki a nem mindennapi eljárástól lelkileg is szeretne megerősödni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.