EUR: 322,45 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Békaméreggel tisztul Soma

Soma Mamagésa úgy döntött, hogy egy tisztítókúra során békamérget juttat a szervezetébe, amiről Facebook-oldalán számolt be. „Tegnap volt életem 3. kambózása, azaz a tisztulásnak egy elég sajátos, önmérgezéses útja. A kambó béka mérgét a bőrömbe égetett pöttyökbe helyezik, így a méreg bekerül a vérkeringésbe, szinte azonnal kellemetlen és erős önmérgezéses tüneteket produkálva. Nekem most egy életmódváltó, tisztuló időszak jön testileg is, hogy ezen a szinten utolérjem magam” – írta Soma, aki a nem mindennapi eljárástól lelkileg is szeretne megerősödni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.