EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Belviszály sújtja az ellenzéket

Két évre eltiltotta minden párttisztség viselésétől az LMP fegyelmi tanácsa Hadházy Ákost, mert a párt vezetőtestületeinek tudta nélkül tárgyalt még a választások előtt az MSZP-vel. Sallai R. Benedek, a párt korábbi titkára még rosszabbul járt, őt kizárták a pártból, mert egy zárt ülésen nekiment Hadházynak és székestől felborította.

– A határozat kommunista szellemisége miatt kértem, hogy súlyosbítsák négy évre a büntetésemet – fakadt ki a döntés után Hadházy.


Hadházy Ákos

A Jobbikban is folyik a csetepaté, ugyanis bár nem zárja ki a pártból, de etikai és fegyelmi eljárást kezdeményez a Jobbik vezetése Toroczkai László ellen, aki egy párton belüli platformot hozott létre. Az elnökség múlt heti ülésén arról is határozott, hogy a platform alapszabály-ellenes és illegitim.

Budapest, 2016. május 29.
Toroczkai László, a Jobbik megválasztott alelnöke a párt tisztújító kongresszusa után tartott sajtótájékoztatón a Budapest Kongresszusi Központban 2016. május 29-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.