2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Belviszály sújtja az ellenzéket

Két évre eltiltotta minden párttisztség viselésétől az LMP fegyelmi tanácsa Hadházy Ákost, mert a párt vezetőtestületeinek tudta nélkül tárgyalt még a választások előtt az MSZP-vel. Sallai R. Benedek, a párt korábbi titkára még rosszabbul járt, őt kizárták a pártból, mert egy zárt ülésen nekiment Hadházynak és székestől felborította.

– A határozat kommunista szellemisége miatt kértem, hogy súlyosbítsák négy évre a büntetésemet – fakadt ki a döntés után Hadházy.


Hadházy Ákos

A Jobbikban is folyik a csetepaté, ugyanis bár nem zárja ki a pártból, de etikai és fegyelmi eljárást kezdeményez a Jobbik vezetése Toroczkai László ellen, aki egy párton belüli platformot hozott létre. Az elnökség múlt heti ülésén arról is határozott, hogy a platform alapszabály-ellenes és illegitim.

Budapest, 2016. május 29.
Toroczkai László, a Jobbik megválasztott alelnöke a párt tisztújító kongresszusa után tartott sajtótájékoztatón a Budapest Kongresszusi Központban 2016. május 29-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

 • A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  Bár a programjában Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester azt ígérte, hogy leállítja a Liget Projektet, ezt az ígéretét kénytelen volt módosítani arra, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.

 • Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.