EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,21 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Belviszály sújtja az ellenzéket

Két évre eltiltotta minden párttisztség viselésétől az LMP fegyelmi tanácsa Hadházy Ákost, mert a párt vezetőtestületeinek tudta nélkül tárgyalt még a választások előtt az MSZP-vel. Sallai R. Benedek, a párt korábbi titkára még rosszabbul járt, őt kizárták a pártból, mert egy zárt ülésen nekiment Hadházynak és székestől felborította.

– A határozat kommunista szellemisége miatt kértem, hogy súlyosbítsák négy évre a büntetésemet – fakadt ki a döntés után Hadházy.


Hadházy Ákos

A Jobbikban is folyik a csetepaté, ugyanis bár nem zárja ki a pártból, de etikai és fegyelmi eljárást kezdeményez a Jobbik vezetése Toroczkai László ellen, aki egy párton belüli platformot hozott létre. Az elnökség múlt heti ülésén arról is határozott, hogy a platform alapszabály-ellenes és illegitim.

Budapest, 2016. május 29.
Toroczkai László, a Jobbik megválasztott alelnöke a párt tisztújító kongresszusa után tartott sajtótájékoztatón a Budapest Kongresszusi Központban 2016. május 29-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.