2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Betegség miatt felismerhetetlen lett Jet Li – Fotó!

A magyarok egyik kedvenc ázsiai akcióhőse, Jet Li teljesen felismerhetetlen lett az utóbbi időben. Az 55 éves harcművész színész egészségét teljesen tönkretette a filmezés. Kezelőorvosa öt éve azt mondta neki, hogy vagy felhagy a forgatásokkal és az ezzel járó fizikai megterheléssel, vagy kerekesszékbe kényszerülhet.

A színész lába és gerince annyira tönkrement, hogy állni is csak rövid ideig képes. Jet Li olyan mozikban szerepelt, mint az Öld meg Rómeót!, A sárkány csókja, A feláldozhatók 3. vagy A múmia: A Sárkánycsászár sírja.

Jet Li /Fotó: Profimedia, SIPA USA

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Koncert és színházi este, személyes hangvételű „beszélgetés” a hallgató-nézővel; csöndes feltárulkozás a dalokon és az énekesnő életének fontosabb eseményein keresztül, izgalmas estet ígérnek az énekesnővel a Hungarikum Pódiumon január 5-én.

  • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.