EUR: 323,17 Ft
CHF: 280,03 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Betegség miatt felismerhetetlen lett Jet Li – Fotó!

A magyarok egyik kedvenc ázsiai akcióhőse, Jet Li teljesen felismerhetetlen lett az utóbbi időben. Az 55 éves harcművész színész egészségét teljesen tönkretette a filmezés. Kezelőorvosa öt éve azt mondta neki, hogy vagy felhagy a forgatásokkal és az ezzel járó fizikai megterheléssel, vagy kerekesszékbe kényszerülhet.

A színész lába és gerince annyira tönkrement, hogy állni is csak rövid ideig képes. Jet Li olyan mozikban szerepelt, mint az Öld meg Rómeót!, A sárkány csókja, A feláldozhatók 3. vagy A múmia: A Sárkánycsászár sírja.

Jet Li /Fotó: Profimedia, SIPA USA

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.