2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Betépve próbált megszökni a házi őrizetből

Egy lopások miatt házi őrizetbe került férfi burleszkfilmbe illő módon próbált meg kibújni a büntetés alól. A vasvári illetőségű tolvaj betépett és minden erejével azon volt, hogy megszabaduljon a lábán lévő nyomkövetőtől. Megpróbálta a berendezést a kályhán elégetni, nyolcszázezer forint kárt okozva ezzel. A nyomkövető azonban  becsipogott, így azonnal megjelentek a rendőrök, akikre a férfi a nyílt utcán rátámadt. Bevitték a rendőrségre, ahol a folyosón hirtelen felugrott és lefejelt egy a falon függő képet – most már tehát a tolvajt otthona helyett a börtön várja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy európai uniós és állami támogatású program révén.

 • Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Intenzíven terjed az influenza: az év harmadik hetében – január 14. és 20. között – kétszer annyi, 38 200 beteg fordult orvoshoz panaszával, mint egy héttel korábban – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán közzétett heti jelentéséből.

 • A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem állt a magyar családok mellé; Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekesektől – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Komáromban.

 • Ady Endrére emlékezik a közmédia

  Ady Endrére emlékezik a közmédia

  Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet az M5 kulturális csatorna, amely a Kossuth Rádióval együtt tematikus nap keretében is megemlékezik a költőről január 27-én.