2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Betépve próbált megszökni a házi őrizetből

Egy lopások miatt házi őrizetbe került férfi burleszkfilmbe illő módon próbált meg kibújni a büntetés alól. A vasvári illetőségű tolvaj betépett és minden erejével azon volt, hogy megszabaduljon a lábán lévő nyomkövetőtől. Megpróbálta a berendezést a kályhán elégetni, nyolcszázezer forint kárt okozva ezzel. A nyomkövető azonban  becsipogott, így azonnal megjelentek a rendőrök, akikre a férfi a nyílt utcán rátámadt. Bevitték a rendőrségre, ahol a folyosón hirtelen felugrott és lefejelt egy a falon függő képet – most már tehát a tolvajt otthona helyett a börtön várja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

    Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

    Teltház várható a magyar szállodákban az október 23-i ünnepi hosszú hétvégén, a Szállás.hu adatai szerint egyre inkább népszerűek a belföldi utazások a magyarok körében – mondta Keresztes Nóra, a szállásközvetítő portál marketing menedzsere az M1 aktuális csatornán pénteken.

  • Adjunk nevet Orbán Viktor rinocéroszának!

    Adjunk nevet Orbán Viktor rinocéroszának!

    A miniszterelnök pénteken reggel a Nyíregyházi Állatpark egyik legifjabb lakójáról, a két hete született indiai páncélos rinocéroszról osztott meg egy képet közösségi oldalán.