EUR: 323,31 Ft
CHF: 286,20 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Belföld

Botrány a Jobbik tisztújító kongresszusának eredménye miatt

Az internetes portálunkon 2018. május 13-án „Botrány a Jobbik tisztújító kongresszusának eredménye miatt” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom a 2018. május 12-i kongresszusa előtti hónapokban az alapszervezetek 11 százalékát szüntette meg azért, hogy a tisztújításon a Vona-féle irány győzhessen, és ennek keretében kizárólag Toroczkai László pártján álló szervezetek tűntek el.

A valóság ezzel szemben az, hogy a 2018. május 12-i tisztújító kongresszust közvetlenül megelőző hónapokban a Jobbik Magyarországért Mozgalom a közel 700 alapszervezete közül hetet oszlatott fel, de ezek közül egyik esetében sem Toroczkai László elnökjelöltségének támogatása volt a döntés indoka.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Juhász Andorra emlékezett az OBH

  Juhász Andorra emlékezett az OBH

  A bírósági történeti emlékek megőrzése és a hagyományápolás jegyében Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke tegnap ünnepélyesen megnyitotta a második alkalommal megszervezett Bíróságtörténeti Hetet…

 • Szingli szülők klubja Budapesten

  Szingli szülők klubja Budapesten

  Nyugtató zöld falak, puha fotelek és óriási üvegablakok fogadják a gyereküket egyedül nevelő szülőket az Egyszülős Központban Budapesten.

 • Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Sikeresen zárult a Hungarian Galgo Rescue Team (HGRT) spanyolországi mentőexpedíciója. A szervezet immár negyedik alkalommal indult útra olyan spanyol agarakért (galgok), akiket a február 1-én záruló vadászszezon végeztével kivégeznek, jobb esetben menhelybe küldenek.