2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Botrány az LMP-ben! Így hívja Hadházy a rátámadó párttársát

Képtelenek uralkodni magukon az LMP politikusai. Sallai Róbert Benedek az LMP elnökségi titkára megpofozta egy zárt ülésen párttársát Hadházy Ákost – szóltak az első hírek még április 14-én. Nos azóta forrnak az indulatok a párton belül.

Újabb üzengetés zajlott le az LMP verekedő politikusai között: kissé meghökkentő módon Hadházy Ákos Saller Benedeknek nevezte párttársát. Úgy látszik az LMP „jóravaló korrupcióüldözője” máris ítéletet hirdetett a bunyóban, és ezt mindenki tudomására hozta. Folytatódik a belharc és a kibeszélés – írja az Origo.


A lap arról számol be, hogy Hadházy Ákos igen erőteljesen ment neki ismét a közmédiának, miközben az írásból kiderül, átkeresztelte Sallai R. Benedeket.

Hadházy Ákos konkrétan nem a nevén, hanem az általa kreált gúnynevén, Saller Benedeknek hívta párttársát. Sőt, gyorsan ítéletet is hirdetett a nagy LMP-s bunyóban: Saller Benedek helytelenül viselkedett – ismerteti az Origo.

Az ügy előzménye, hogy Hadházy és Sallai R. Benedek között fizikai inzultussá fajultak az ellentétek egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán.

Közben nyilvánosságra került egy hangfelvétel is, amin trágár szavakkal illeti egymást a két politikus.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

 • A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  Bár a programjában Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester azt ígérte, hogy leállítja a Liget Projektet, ezt az ígéretét kénytelen volt módosítani arra, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.

 • Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.