EUR: 317,80 Ft
CHF: 280,05 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Botrány az LMP-ben! Így hívja Hadházy a rátámadó párttársát

Képtelenek uralkodni magukon az LMP politikusai. Sallai Róbert Benedek az LMP elnökségi titkára megpofozta egy zárt ülésen párttársát Hadházy Ákost – szóltak az első hírek még április 14-én. Nos azóta forrnak az indulatok a párton belül.

Újabb üzengetés zajlott le az LMP verekedő politikusai között: kissé meghökkentő módon Hadházy Ákos Saller Benedeknek nevezte párttársát. Úgy látszik az LMP „jóravaló korrupcióüldözője” máris ítéletet hirdetett a bunyóban, és ezt mindenki tudomására hozta. Folytatódik a belharc és a kibeszélés – írja az Origo.


A lap arról számol be, hogy Hadházy Ákos igen erőteljesen ment neki ismét a közmédiának, miközben az írásból kiderül, átkeresztelte Sallai R. Benedeket.

Hadházy Ákos konkrétan nem a nevén, hanem az általa kreált gúnynevén, Saller Benedeknek hívta párttársát. Sőt, gyorsan ítéletet is hirdetett a nagy LMP-s bunyóban: Saller Benedek helytelenül viselkedett – ismerteti az Origo.

Az ügy előzménye, hogy Hadházy és Sallai R. Benedek között fizikai inzultussá fajultak az ellentétek egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán.

Közben nyilvánosságra került egy hangfelvétel is, amin trágár szavakkal illeti egymást a két politikus.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek