EUR: 332,58 Ft
CHF: 302,62 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Bravúros PR-húzással lovagolta meg az IKEA Harry és Meghan esküvőjét – Fotó!

Mint arról a Lokál is beszámolt, szombaton délután örök hűséget fogadott egymásnak Harry herceg és Meghan Markle. A ceremónia után szinte biztos, hogy számtalan hölgyrajongó morzsolt egy könnycseppet, ugyanis így már a legkisebb esély is elszállt, hogy a herceg feleségeként bárki más hercegnő lehessen.

Az egyik legnagyobb multinacionális kiskereskedelmi üzlethálózat marketingért felelős szakemberei az esemény után szinte azonnal kapcsoltak. Hölgyvásárlóinak figyelmét ugyanis arra hívták fel, hogy Harry nem tűnt el teljesen a szinglik piacról, mivel nekik van egy ilyen fantázianévre hallgató székük, amire bárki igent mondhat!


Don’t worry ladies, HARRY isn't off the market. We promise.

Gepostet von IKEA am Samstag, 19. Mai 2018

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.