2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Claudia: Anyukám, örökké boldog leszek

Heteken belül férjhez megy Liptai Claudia. A gyönyörű műsorvezető az esküvőszervezővel együtt az utolsó simításokat végzi, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Claudia boldogságát csak az árnyékolja be, hogy szeretett édesanyja nem lehet ott vele.

„Egyetlen dolog van csak, amitől összeszorul a szívem” – fogalmazta meg a Best magazinnak Liptai Claudia a közelgő esküvőjével kapcsolatban. A műsorvezetőnek örökké fájni fog, hogy nyolc évvel ezelőtt elhunyt édesanyja nem lehet mellette.
„Hiába keresem majd a zöld kalapos, pöttöm asszonyt, aki a legboldogabb lenne ezen a napon. Anyukám az én örök védelmezőm, aki annyi nehézség ellenére hitet és reményt adott nekem, és akinek a simogatása semmihez sem fogható az életben. Csak ő nem lesz ott, hogy csillogó smaragdzöld szemekkel azt mondja: »Diácskám, örökké legyél boldog!« Anyukám, innen üzenem: az leszek” – mondta a műsorvezető, aki három éve él boldog párkapcsolatban Pataki Ádám cukrászmesterrel. 2016-ban megszületett közös kisfiuk, Marci, aki az esküvőn majd a gyűrűket viszi. Claudia szerint az ő párja a világ legjobb fej pasija.
„Mindenben számíthatok rá, tegnap este például a bevonulózenét vágta. Sokadszor hallgatjuk meg és beszéljük át, hogy mikor kinek kell indulnia. Amikor ahhoz a részhez érünk, ahol Marci jön, mindig komolyan ránéz a fiára, és azt mondja neki: »Töpi, itt kell jönnöd, tudod!«. Marci bólint, és tovább rakja a kockáit. Kíváncsi leszek, mi sül ki majd az esküvő napján az »idomításból«…” – írta a Bestben megjelenő saját rovatában Claudia.


Claudia és anyukája – műsorvezető Anyák napján is megható sorokkal emlékezett édesanyjára fotó: Liptai Claudia Facebook

 

Kapcsolódó Cikkek