EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Cooky: Debi egy mintaanya

Közel négy hónapja, hogy megszületett a rádiós és huszonhét évvel fiatalabb szerelme első gyermeke, Kevin. A pár élete legboldogabb időszakát éli, Cooky pedig a Lokálnak elárulta, hogy kedvese, Debóra fiatal kora ellenére valóságos mintaanya.

forrás: tzv2

–Debivel sok bántást kaptunk és kapunk a köztünk lévő korkülönbség miatt, de igyekszünk figyelmen kívül hagyni a rosszindulatú emberek véleményét. Mi tudjuk az igazságot, és mondanom se kell, hogy a kisfiunk érkezése óta életünk eddigi legcsodálatosabb időszakát éljük át – kezdte lapunknak jókedvűen a rádiós, aki az utóbbi időkben csak még inkább beleszeretett a fiatal lányba.


– A baba születése egy órási mérföldkövet jelent a kapcsolatunkban. Napról napra jobban szeretem Debit, hisz látom, hogy milyen nagy türelemmel és odaadással bánik az én kis szemem fényével. Persze sokan azt is megkérdőjelezték, hogy vajon a szerelmem huszonegy évesen elég érett-e már az anyaságra, de nekik csak azt üzenném, hogy Debi valóságos mintaanya, kívánni sem tudnék nála jobbat – mesélte a rádiós, akinek kedvese szerénykedve arról mesélt lapunknak, hogy valójában nincs túl nehéz dolga, hisz Kevin nagyon jó baba.

– A szerelmemmel együtt úgy véljük, hogy sokkal könnyebb szülőnek lenni, mint azt elsőre gondoltuk. Lehet, hogy ez amiatt is van, mert Kevin nagyon jó fiú, az égvilágon semmi probléma nincs vele. Számomra is hihetetlen, de többnyire az egész éjszakát átalussza, lefektetem este tízkor, és reggel hatig fel sem ébred. Nyugodtak tehát az éjszakáink, így ugyanúgy tudunk egymásra időt szánni, mint korábban – tette hozzá Debi, aki nemrég egy vlogot is elindított, ahol betekintést nyerhetünk a család mindennapjaiba.


– Soha nem voltam egy unatkozós típus, igyekeztem mindig feltalálni magam, és most, hogy sokat vagyok itthon Kevinnel, jó ötletnek tartottam indítani egy vlogot, ahol bemutatom a mi csodás kis életünket. Eddig nagyon jók a visszajelzések, számos ötletem van még a jövőre nézve, és már alig várom, hogy megvalósítsam őket. A nyáron például Franciaországba utazunk Cooky családjához, és a kamerát biztosan oda is magammal viszem – tért ki végezetül nyári terveikre a fiatal anyuka.

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek