2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Csobot Adél mindig nagy családról álmodozott

Csobot Adél és párja – Istenes Bence karrierje miatt – egy évvel ezelőtt Kölnbe költöztek kisfiukkal, itt hagyva a felépített, biztos karrierjüket. Adél úgy érzi, habár Bence miatt költöztek ki, emiatt nem áldozta fel énekesi pályáját.

Csobot Adél
/Fotó: Mészáros Diána

Csobot Adél igazi energiabomba. Kétlaki életet él, mellette lassan kétéves gyermekét, Nátánt is neveli, és a Tv2 A Nagy Duett című műsorának színpadán versenyez, mindezt pedig úgy, hogy közben várandós a második kisfiával. – Remélem, hogy minden jól alakul, és minél tovább jutunk a párommal, Rózsa Györggyel. Nagyon örülök, hogy vele állhatok színpadra, ő egy ugyanolyan bolondos ember, mint én, így hamar megtaláltuk a közös hangot – kezdte Adél, aki a verseny ideje alatt Magyarországon tartózkodik majd.


– A műsor alatt az egész család Magyarországon marad, így végre kicsit huzamosabb ideig leszünk itthon, habár egyébként is sokat járunk haza. Jól bírjuk a kétlaki életet, igazából ez megszokás kérdése, és mivel születése óta Nátán is így él, neki is természetes. Jelenleg még Kölnben lakunk, de valamikor az év folyamán átköltözünk Münchenbe, hogy közelebb legyünk Bence anyukájához, és így az én szüleim is rövidebb idő alatt kijutnak majd hozzánk – mesélt jövőbeli terveikről a kismama. Habár az énekesnő a párja miatt költözött ki Németországba, nem érzi azt, hogy feláldozta volna itthoni karrierjét.

– Nem áldoztam fel a karrieremet Bence miatt, ez egy közös családi döntés volt. Itthon minden ugyanúgy folytatódott, semmi nem szűnt meg. Tulajdonképpen nem történt más, mint hogy egyszer csak Kölnben feküdtem le, és ott keltem fel. Alapvetően ide köt minden munkám, és ha szükség van rá, hazajövök, mint ahogy most is – mondta Adél, aki a fiatal szülővé válás nagyköveteként mindenkit a korai gyermekvállalásra buzdít.


– Én laza, fiatalos anyukának tartom magam. Számomra a család és a gyerekek a legfontosabbak, ők jelentik az élet értelmét. Nincs is annál jobb dolog, mint hogy ezt igazán fiatalon, erőnk teljében élhetjük át. Éppen ezért nagyon boldog vagyok, hogy 24 évesen már a második babámat várom. Kislánykoromban is nagy családról álmodtam. Nem volt soha számszerűsítve a fejemben, hogy mennyi gyereket szeretnék, csak az, hogy nem egyet. Mivel nekem is van testvérem, tudtam, hogy milyen fontos és jó dolog gyerekkorban vagy később, felnőttként is, ha nem egyke az ember, és köszönöm a sorsnak, hogy ez majd Nátánnak is megadatik.

Kapcsolódó Cikkek