2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Dianáról is megemlékeztek Harryék esküvőjén

Meghan és Harry herceg szombaton szeretteik és barátaik körében kimondták a boldogító igent.  Az ifjú pár, tisztelegve a vőlegény tragikusan elhunyt édesanyja, Diana előtt, többször is megemlékezett az esküvőn a szívek királynőjéről. 

Vilmos herceg egykor édesanyja eljegyzési gyűrűjével kérte meg Katalint, Harry pedig Diana gyémántgyűjteményéből készíttette az ékszert Meghannak.


/Fotó: Facebook

A kápolnában Vilmos herceg mellett egy széket üresen hagytak, ami Diana helyét szimbolizálta. A ceremónia során  felcsendült az a himnusz is, amely az autóbalesetben elhunyt hercegné temetésén szólt.

/Fotó: Facebook

A menyasszonyi csokor virágait Harry az esküvő reggelén saját maga szedte édesanyja kertjében. A herceg Diana kedvenc virágát, a nefelejcset választotta, ami a Szent György-kápolna díszítésében is visszaköszönt.


Az esküvő utáni fogadásra Meghan nemcsak ruhát, de ékszert is váltott. Az ifjú ara ujján látható világoskék köves gyűrű Diana védjegye volt.

Harry exei is ott voltak az esküvőn 

Harry herceg két egykori barátnője, Cressida Bonas és Chelsy Davy is ott volt a szombati esküvőn. A  herceg mindkét exével baráti viszonyt ápol, bár Chelsy arckifejezését látva, lehet, hogy ő még kötődik Harryhez, hiszen nem volt felhőtlenül boldog, hogy egykori szerelme megnősült.

/Fotó: Profimedia, Wenn

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.