EUR: 332,24 Ft
CHF: 302,52 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Dianáról is megemlékeztek Harryék esküvőjén

Meghan és Harry herceg szombaton szeretteik és barátaik körében kimondták a boldogító igent.  Az ifjú pár, tisztelegve a vőlegény tragikusan elhunyt édesanyja, Diana előtt, többször is megemlékezett az esküvőn a szívek királynőjéről. 

Vilmos herceg egykor édesanyja eljegyzési gyűrűjével kérte meg Katalint, Harry pedig Diana gyémántgyűjteményéből készíttette az ékszert Meghannak.


/Fotó: Facebook

A kápolnában Vilmos herceg mellett egy széket üresen hagytak, ami Diana helyét szimbolizálta. A ceremónia során  felcsendült az a himnusz is, amely az autóbalesetben elhunyt hercegné temetésén szólt.

/Fotó: Facebook

A menyasszonyi csokor virágait Harry az esküvő reggelén saját maga szedte édesanyja kertjében. A herceg Diana kedvenc virágát, a nefelejcset választotta, ami a Szent György-kápolna díszítésében is visszaköszönt.


Az esküvő utáni fogadásra Meghan nemcsak ruhát, de ékszert is váltott. Az ifjú ara ujján látható világoskék köves gyűrű Diana védjegye volt.

Harry exei is ott voltak az esküvőn 

Harry herceg két egykori barátnője, Cressida Bonas és Chelsy Davy is ott volt a szombati esküvőn. A  herceg mindkét exével baráti viszonyt ápol, bár Chelsy arckifejezését látva, lehet, hogy ő még kötődik Harryhez, hiszen nem volt felhőtlenül boldog, hogy egykori szerelme megnősült.

/Fotó: Profimedia, Wenn

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek