2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Dráma: Elvesztette babáját Dolhai Attila felesége

Családi drámájukról mesélt Dolhai Attila felesége, Viktória a Családvarázs legújabb epizódjában. Az asszony élete legnagyobb örömét és bánatát is megosztotta a műsorban.

Dolhai Attila ritkán enged betekintést magánéletébe. Most lányai, Luca, Emma és Anna mellett feleségét, Viktóriát is láthattuk a Családvarázs című műsorban. A máig fülig szerelmes asszony elmesélte, mindig is tudta, hogy számára Attila az igazi, tőle szeretne gyerekeket és vele akarja leélni az életét. Boldogsága mellett pedig életük legnagyobb tragédiájáról is mesélt.


– Emma születése után volt egy újabb terhességem, csak meghalt a baba. Utána valahogy vágytunk rá, hogy legyen. Nem helyette, hanem hogy sokan legyünk. Valahogy akkor tudatosult bennünk, milyen jó, ha sok gyerek van körülöttünk – emlékezett vissza könnyes szemmel Viktória.

Mivel a pár mindig is nagy családra vágyott, a tragédia után bevállalt egy harmadik gyermeket, és azóta boldog családi életet élnek közös otthonukban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.