2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

Az EFOTT szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek – John Newman, Jessie J és Lost Frequencies – mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon. 

Profimedia, David Apple

Az ausztrál utcazenész – polgári nevén Benjamin Stanford – szinte már hazajár Magyarországra, imádja hazánk kulturáját és életstílusát. Ha utcazenélésről van szó kedvenc városának Budapestet tartja, ugyanis számára a legsikeresebb fellépése egykor az Erzsébet-téren volt. Arra is volt példa, hogy egy magyar tetoválóművész miatt látogatott hozzánk. Dub Fx nagyon készül és várja az Efottot, főleg mert már tapasztalta milyen bulira képesek a magyar egyetemisták.


“Dub FX harmadjára látogat meg minket, és nem sokat hezitált, amikor megkapta a felkérésünket. Azt gondolom, ezzel sikerült újra kedveznünk az őt visszaváró rajongóknak, de egyébként is célunk a 2018-as fesztiválon, hogy minden létező műfajt felvonultassunk. Úgy tűnik, a látogatók is értékelik ezt, jegyértékesítésünk rekordszámokat mutat, könnyen meglehet, hogy némely napok jegyelővételi lehetőségét le kell zárnunk” – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

fotó: instagram

Dub Fx zenei karrierje Twitch nevű zenekarban kezdődött, majd szólókarrierbe kezdett és Európába költözött. A 34 éves rapper egyedi előadónak számít a zenei pályán, hiszen dalaihoz effekt pedálokat használ, amelyeket saját beatbox, rap, baseline és énekhangjával kever, mindezzel pedig olyan hatást ér el a színpadon, mintha egy teljes zenekar játékát hallgatnánk. A sikeres utcazenészt mennyasszonya, Flower Fairy is támogatja, aki a fellépések alatt szerelme CD-it árusítja. A pár Manchesterben találkozott még évekkel ezelőtt és tavaly megszületett kislányuk is.


Az Efott fesztivál közönsége július 12-én 20 órától láthatja majd Dub Fx-et a T-Systems nagyszínpadán, közvetlen a világhírű énekesnő Jessie J előtt.

 

 

 

Dub Fx párjával, Flowerrel és kislányukkal

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.