EUR: 332,24 Ft
CHF: 302,52 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

Az EFOTT szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek – John Newman, Jessie J és Lost Frequencies – mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon. 

Profimedia, David Apple

Az ausztrál utcazenész – polgári nevén Benjamin Stanford – szinte már hazajár Magyarországra, imádja hazánk kulturáját és életstílusát. Ha utcazenélésről van szó kedvenc városának Budapestet tartja, ugyanis számára a legsikeresebb fellépése egykor az Erzsébet-téren volt. Arra is volt példa, hogy egy magyar tetoválóművész miatt látogatott hozzánk. Dub Fx nagyon készül és várja az Efottot, főleg mert már tapasztalta milyen bulira képesek a magyar egyetemisták.


“Dub FX harmadjára látogat meg minket, és nem sokat hezitált, amikor megkapta a felkérésünket. Azt gondolom, ezzel sikerült újra kedveznünk az őt visszaváró rajongóknak, de egyébként is célunk a 2018-as fesztiválon, hogy minden létező műfajt felvonultassunk. Úgy tűnik, a látogatók is értékelik ezt, jegyértékesítésünk rekordszámokat mutat, könnyen meglehet, hogy némely napok jegyelővételi lehetőségét le kell zárnunk” – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

fotó: instagram

Dub Fx zenei karrierje Twitch nevű zenekarban kezdődött, majd szólókarrierbe kezdett és Európába költözött. A 34 éves rapper egyedi előadónak számít a zenei pályán, hiszen dalaihoz effekt pedálokat használ, amelyeket saját beatbox, rap, baseline és énekhangjával kever, mindezzel pedig olyan hatást ér el a színpadon, mintha egy teljes zenekar játékát hallgatnánk. A sikeres utcazenészt mennyasszonya, Flower Fairy is támogatja, aki a fellépések alatt szerelme CD-it árusítja. A pár Manchesterben találkozott még évekkel ezelőtt és tavaly megszületett kislányuk is.


Az Efott fesztivál közönsége július 12-én 20 órától láthatja majd Dub Fx-et a T-Systems nagyszínpadán, közvetlen a világhírű énekesnő Jessie J előtt.

 

 

 

Dub Fx párjával, Flowerrel és kislányukkal

Kapcsolódó Cikkek