EUR: 326,11 Ft
CHF: 290,63 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Belföld

Dutyiba került Czeglédy testvére

Újabb három embert, köztük a bűnszervezet működtetéséért felelőssé tehető Czeglédy Csaba testvérét, Pétert is őrizetbe vették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói hétfő hajnalban – értesült a Pesti Srácok. Mint emlékezetes: a baloldal ügyvédje és titkos pénztárnoka már lassan egy éve ül előzetes letartóztatásban, mert a hatóság gyanúja szerint olyan cégszervezetet működtetett, amely diákmunkások alkalmazásával összesen mintegy 6,3 milliárd forintnyi adót csalt el.

Czeglédy Csaba (képünkön) cégében a testvére, Péter is aktív szerepet vállalt Fotó: MTI

A Pesti Srácok úgy tudja: a Gyurcsány család bizalmasának számító Czeglédy Csaba testvérét, Cz. Pétert és másik két most őrizetbe vett társát azzal gyanúsítják, hogy részt vettek a különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalást szervező és lebonyolító bűnszervezet működtetésében. A hírek szerint több korábban meggyanúsított személy tett terhelő vallomást Czeglédy testvérére. A gyanú szerint Cz. Péter, bár a testvére cégeiben hivatalosan nem dolgozott, azokban aktívan tevékenykedett, egyes tárgyalásokon képviselte a vállalkozást.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A turizmus fejlesztése adhat lendületet a vidéki vállalatoknak

  A turizmus fejlesztése adhat lendületet a vidéki vállalatoknak

  Vidéken szegénységtudatos az emberek gondolkodása, ami részben annak tudható be, hogy alkalmazotti munkakörben, három műszakban, napi nyolc órás munkavégzés mellett is nagyon keveset keresnek, és nem mernek vállalkozni. Mihalcsek Noémi, a Golden Events Kft.

 • Segítünk! Így használja a nyáron induló e-jegyrendszert

  Segítünk! Így használja a nyáron induló e-jegyrendszert

  Már nem kell sokat várni, és Budapesten is elindul az első olyan járat, amelyen e-jeggyel lehet utazni. Hogy senkit ne érjen váratlanul a helyzet, ha a rendszer használata mellett dönt, megmutatjuk, hogyan is fog működni az e-jegyrendszer.

 • Az okostelefon nyomkodásával a minőségi időt vesszük el a gyerekektől

  Az okostelefon nyomkodásával a minőségi időt vesszük el a gyerekektől

  Egy gyermeknap alkalmából készült friss kutatásban arra keresték a választ, hogy mennyire tartják fontosnak az emberek az együtt töltött minőségi időt a legkisebbekkel, az eredmény pedig sokatmondó. A szülők túlnyomó többsége szerint rossz hatással van a gyerekekre, ha az okostelefonjaikat nyomkodják a közösen eltöltött idő alatt, mégis rengetegen találkoztak már olyan esettel, hogy a kicsik édesapja vagy édesanyja a készülékével volt elfoglalva ahelyett, hogy a gyermekére figyelt volna.