EUR: 315,90 Ft
CHF: 281,35 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Győr

Egyiptomi pályázaton nyert az EYOF-on készült fotóval

A tavalyi győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) stábjának is tagja volt a dunaszegi Lakatos Krisztián fotóművész, aki egy egyiptomi pályázaton most három fotójával is nyertes lett. Köztük egy olyannal, amelyet az EYOF-on készített.

Krisztán számos pályázatra beadta a fényképeit, fotóművészként ez elvárás is. A mostani díjazás több szempontból különleges. Az egyik, hogy elérte a 160. elismerését, amelyről úgy tudjuk, Győrben egyedülálló. A másikról pedig már maga a művész beszélt:


– Nagy megtiszteltetés volt, hogy tavaly én is az EYOF fotóscsapatának tagja lehettem. Kiváló kollégákkal dolgoztam végig azt az egy hetet. Új lehetőség volt, hiszem fotóművészként eddig más jellegű képeket készítettem, ám az EYOF-on meghatározott feladatoknak kellett megfelelni, sportfotós munkákat kellett letenni az asztalra. Rettentő nagy volt a pörgés, a felelősség, s nem csak a saját örömömre dolgoztam. Végtelenül élveztem, új dolgokat tanultam, és jó visszagondolni arra a feszített tempóra is. Örök emlék!

Árnyék kategóriában emelték ki Lakatos Krisztián EYOF-on készült fotóját
Fotó: Lakatos Krisztián

Lakatos Krisztián elmondta azt is, hogy már több, EYOF-on készült sportfotóval is pályázott, de eddig nem sikerült nyernie. Most viszont a teniszversenyen készített képe Árnyék kategóriában díjazott lett, amire roppant büszke.

Kapcsolódó Cikkek