EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Egymilliót ajánlottak szexért Tóth Andinak

A bomba formában lévő Tóth Andiért rajonganak a pasik. A Nagy Duett-től búcsúzó énekesnő több szexuális ajánlatot is kapott már, egy férfi például egymilliót forintot ajánlott neki egy együtt töltött éjszakáért. A tizenkilenc éves Andi a Lokálnak elárulta: lábfetisiszták is rendszeresen zaklatják.

Fotó: Tv2

– Rengeteg pikáns üzenetet kapok, amelyek közt akad néhány egészen meglepő is. Nem tudom, mit gondolnak rólam a férfiak, mi vagyok én, hogy azt hiszik, majd pénzért cserébe megvásárolható a testem és a lelkem. Volt, aki egymillió forintot ajánlott, hogy hazamenjek vele. Ezeket az üzeneteket persze figyelmen kívül hagyom, hiszen ha mindenkivel leállnék veszekedni, másból sem állna az életem, csak feszültségből, amit pedig nem nagyon szeretek – kezdte lapunknak az énekesnő, aki néha nem bírja megállni, hogy ne reagáljon egy-egy kéretlen hozzászólásra. Nemrég egy ismeretlen férfi például az ágyban nyújtott teljesítményét bírálta, amikor azt írta, hogy „b.szni nem tudsz, te celeb”. Andi minderre vérbeli nőként, diplomatikusan azt válaszolta: „Valóban. Én csak szeretkezem” – írta.


A fiatal tehetség mostanában valóban sok szexi képet tölt fel az Instagramra, és elmondása szerint legtöbben a lábáért vannak oda. – Teljesen meglepődve tapasztalom, hogy mennyi lábfetisiszta van a rajongóim között. Vannak, akik azért könyörögnek, hogy “megnyalhassák”, vagy legalább “szagolgathassák” a lábam. Még így kimondva is egészen elképesztő és hihetetlen – mondta Andi nevetve, majd hozzátette: számomra azért is furcsa, mert én kifejezetten elégedetlen vagyok a lábaimmal, még rájuk nézni is utálok – vallotta be Andi, aki a bizarr kérések ellenére is örül a pozitív visszajelzéseknek.

– Mint minden nőnek, nekem is nagyon jólesnek a hízelgő sorok, pláne ha azok a testemre vonatkoznak. Nagyon sok mindennel elégedetlen vagyok magammal kapcsolatban, és nem tagadom, hogy néha csak önbizalomdopping gyanánt olvasom a kommenteket, mert igenis jólesik, ha tetszem valakinek – árulta el Andi, akinek nem okoz gondot az ismerkedés, hiszen saját bevallása szerint az utcán nem mindenki ismeri fel őt.


– Érdekes, hogy amióta bekerültem a médiába, két-három éve, azóta körülbelül hat ember szólított le az utcán. Ezt kicsit furcsállom, de alapvetően örülök is neki, hiszen így legalább tudok ismerkedni, szórakozóhelyekre járni – tette hozzá A Nagy Duett versenyzője, aki Rippel Feri oldalán villantott hatalmasat vasárnap, amikor a színpadon leesett a szoknyája és bugyiban folytatta a közös produkciójukat.

Tóth Andi és Rippel Feri
Fotó: Mészáros Diána

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Terry Black

  Meghalt Terry Black

  Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

 • Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

 • Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Szomorú hírt osztottak meg az együttes hivatalos közösségi oldalán. 65 éves korában, vasárnap éjjel elhunyt el Gallai Péter, az együttes billentyűse.