EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,21 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Elszabotálta a kampányt az LMP, állítja Ron Werber

Szél Bernadett és Ungár Péter félrevezeti az LMP vezetését és tagságát, szándékosan elszabotálta a kampányt, és még ki sem fizették Ron Werbert – írja a Magyar Narancs. A lap állítása szerint, birtokukba került két levél, amit az izraeli tanácsadó ügyvédje küldött az LMP vezetésének.

Meglehetősen súlyos vádakkal illetik az országgyűlésbe ismét bekerült Lehet Más a Politika vezetését. Több mint 10 millió forinttal tartozik ugyanis az LMP Ron Werbernek, akinek a tanácsadói munkáját szándékosan elszabotálta a párt vezetése. Az izraeli tanácsadó a sorozatos szerződésszegések miatt hagyta ott a pártot egy hónappal a választások előtt, a ki nem fizetett munka miatt pedig bíróságra is hajlandó elmenni – legalábbis ez derül ki abból a két levélből, amelyet Werber ügyvédje küldött az LMP vezetésének, és amelyből egy másolat a Narancs birtokába került – írja a Magyar Narancs.
A levelet csak Szél Bernadettnek és Ungár Péter nek küldték el.
Ez a levél azt állítja, hogy, az LMP több alkalommal is megszegte a Werber tanácsadó cége és a párt (Szél és Ungár által) 2017. december 10-én aláírt tanácsadói szerződést – áll a Magyar Narancs cikkében, ahol a levelet is megmutatták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.