2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Esküt tettek a miniszterek

Az új kormány miniszterei ma tettek esküt az Országgyűlésben azt követően, hogy Áder János köztársasági elnöktől átvették kinevezésüket a Sándor-palotában.

Kövér László házelnök ismertette az államfő átiratát a miniszterek kinevezéséről. Ezt követően felszólalt Orbán Viktor kormányfő, bemutatták a minisztereket, majd az eskütételük következett. Az új kormány a miniszterelnökkel együtt 14 tagú lesz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.

 • Holnaptól már nem lesz a Fidesz tagja Borkai Zsolt

  Holnaptól már nem lesz a Fidesz tagja Borkai Zsolt

  A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

 • Elgázolt egy embert a vonat Nyírbogdánynál

  Elgázolt egy embert a vonat Nyírbogdánynál

  Elgázolt egy embert a Záhonyból Ceglédre tartó vonat Nyírbogdánynál, emiatt 10-15 perccel nőhet a menetidő Nyíregyháza és Záhony között – írta a Mávinform hétfő kora este a honlapján.