EUR: 319,36 Ft
CHF: 282,05 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Budapest XV.kerület

Évekig hordták a romlott húst a határba

A Rákosmenti Mezei Őrszolgálat járőrei és a mezőőrök tetten érték azokat, akik évek óta romlott húst hordtak ki Rákospalota külterületére.

Oláh Csaba, a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat intézményvezetője elmondta, egyik este észrevették, hogy két hússzállító megy Rákospalota külterületére, ezért értesítették a fóti mezőőröket. Az egyik autó elmenekült a helyszínről, de a másikban ülő három elkövetőt elfogták és előállították.

Az elkövetők 2-2,5 tonna romlott húst, csontot helyeztek ki a külterületen, mintegy 220 ládában. Oláh Csaba megjegyezte, évek óta próbálták elfogni az elkövetőket, akik havi rendszerességgel hordtak ki – általában 2-3 köbméter –romlott húst a külterületre. Mint azt a rendőrség közölte, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indítottak eljárást a három férfival szemben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.